首页
登录
职称英语
What is the precondition of receiving bailout plan for Greek? [originaltext]
What is the precondition of receiving bailout plan for Greek? [originaltext]
游客
2024-12-25
18
管理
问题
What is the precondition of receiving bailout plan for Greek?
Greeks are voting Sunday in the first general election since the start of the country’s debt crisis.
Angered by economic difficulties, voters are expected to punish the country’s two main parties: the socialist PASOK party and the conservative New Democracy party. Many Greeks blame the parties for leading the nation into its current bind through mismanagement.
In just two years, Greece has received two huge international bailouts to keep from defaulting on its financial obligations. (9) But in order to secure the aid from the European Union and the International Monetary Fund, the government had to bow to demands to impose sharp spending cuts and tax increases, which have generated widespread protests.
(10) The two main parties are expected to lose votes Sunday to a field of smaller parties opposed to the austerity measures, bringing fears of new political instability.
If no party wins enough votes to form a government, building a new coalition could prove difficult and create even more problems for the nation’s financial standing and its latest bailout. Many Greeks want the terms of the bailout to be renegotiated.
选项
A、Cutting spending and increasing taxes.
B、Reconstructing the government.
C、Fulfilling its financial obligations.
D、Winning the support of the public.
答案
A
解析
细节题。希腊得到援助计划的前提是减少支出和增加税收。原文是“But in order to secure the aid from the European Union and the International MonetaryFund,the government had to bow to demands to impose sharp spending cuts and tax increases…”
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3883465.html
相关试题推荐
ForMrs.Saxby,theresumeisall-important,becauseit[br][originaltext]M:A
ForMrs.Saxby,theresumeisall-important,becauseit[br][originaltext]M:A
ForMrs.Saxby,theresumeisall-important,becauseit[originaltext]M:Asyou
TheUnitedNationsGeneralAssemblywillsetupanewagencyto[originaltext]
Whatisthenewsmainlyabout?[br][originaltext][7]Votingistakingplac
Whatisthenewsmainlyabout?[originaltext][7]Votingistakingplaceina
Theman’sfirstjobwasin[br][originaltext]W:Goodevening.Herewithusis
Theman’sfirstjobwasin[br][originaltext]W:Goodevening.Herewithusis
Theman’sfirstjobwasin[br][originaltext]W:Goodevening.Herewithusis
WhichofthefollowingstatementsisTRUE?[originaltext]Russianauthorities
随机试题
Hereissomeadviceonfoodshopping.The【1】familyspendsaboutone-sixthof
Seariseasaconsequenceofglobalwarmingwouldimmediatelythreatenthat
WhichofthefollowingstatementsisCORRECT?[br]Whatisthemainpurposeoft
(1)OneAugustafternoon,Peachesgavebirthto14puppies.Thekidswerethr
Accordingtothenews,icefromGreenlandgivesinformationabout[br][origina
[originaltext]Facialexpressionscarrymeaningthatisdeterminedbysituat
2016年6月份,我国社会消费品零售总额26857亿元,同比增长10.6%,环比
患儿女,4岁。精神运动发育明显落后,只会说简单话,两眼外眦上斜,内眦赘皮,鼻粱低
买入200份封闭式基金份额,买入价格1.50元/份,交易佣金0.25%,接沪、深
根据《期货公司风险监管指标管理办法》,期货公司应当按照企业会计准则的规定确认预计
最新回复
(
0
)