首页
登录
职称英语
The political dissident is on a hunger strike to [originaltext] Cuban doctors
The political dissident is on a hunger strike to [originaltext] Cuban doctors
游客
2024-12-24
50
管理
问题
The political dissident is on a hunger strike to
Cuban doctors treating a political dissident who’s on hunger strike say he is in danger of dying, despite their efforts to keep him alive. [6] The dissident Guillermo Farinas has been refusing food to demand the release of jailed dissidents who are ill. The news was reported in Cuban state media who usually ignore dissident protests.
Saturday’s article in the official newspaper Granma appears to be aimed at defusing international criticism should the hunger striker Guillermo Farinas die. He’s refused to eat or drink since February 24th, the day after the death of another hunger striker, the jailed dissident Orlando Zapata. Mr. Farinas, a 48-year-old psychologist, has been in hospital on a drip feed for several weeks. His lead doctor, Armando Caballero, told Granma that he’s in danger of dying from a blood clot in his neck.
选项
A、express his different political view.
B、call attention of the Cuban state media.
C、demand the release of ill dissidents.
D、demand the release of all the jailed dissidents.
答案
C
解析
信息辨认题。新闻第一段提到,该政见不同者一直拒绝进食,要求释放生病的异议者,因此答案为[C]。[D]与[C]矛盾,错误。[A]、[B]均无中生有。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3883143.html
相关试题推荐
Whatisthenewsitemmainlytalkingabout?[originaltext][6]Theinternatio
ForMrs.Saxby,theresumeisall-important,becauseit[br][originaltext]M:A
ForMrs.Saxby,theresumeisall-important,becauseit[br][originaltext]M:A
ForMrs.Saxby,theresumeisall-important,becauseit[br][originaltext]M:A
TheUnitedNationsGeneralAssemblywillsetupanewagencyto[originaltext]
Whatisthenewsmainlyabout?[originaltext][7]Votingistakingplaceina
WhichofthefollowingstatementsisINCORECT?[originaltext]Alargeextinct
Theman’sfirstjobwasin[br][originaltext]W:Goodevening.Herewithusis
Theman’sfirstjobwasin[br][originaltext]W:Goodevening.Herewithusis
Accordingtothenews,AmericantroopsinPanama______.[originaltext]TheUn
随机试题
Becausethismonthhasbeenunusually______,myteamandIhavebeenabletota
Maryregretted()toJohn’sbirthdaypartylastSunday.A、notgoingB、nottogoC、
Televisionisnowplayingaveryimportantpartinourlife.Buttelevision,
Aneverincreasingnumberofcompaniescometorealizetheimportanceofpub
Peanutsareoneoftheworld’smostnutritiousfoods.Peanutscontainp
PartyA:ShanghaiInternationalTradeCorporationPartyB:BritishAARBankGro
C提示:把Ω化为球坐标系下的三次积分。被积函数代入直角坐标与球面坐标的关系式x2+y2+z2=r2,体积元素dV=γ2sinφdrdθdφ。
下列各项中,关于货币具有时间价值的原因有( )。A.生产与制造产生了货币的时间
既属六腑,又属奇恒之腑的是A.胃腑 B.大肠 C.胆腑 D.小肠 E.三
生产准备费是指新建企业或新增生产能力的企业,为保证竣工交付使用进行必要的生产准备
最新回复
(
0
)