首页
登录
职称英语
London’s leisure industry hopes for a bonanza in July and August, thanks to
London’s leisure industry hopes for a bonanza in July and August, thanks to
游客
2024-12-24
8
管理
问题
London’s leisure industry hopes for a bonanza in July and August, thanks to the Olympics. To lure hordes of visitors, a campaign marketing Britain abroad has been launched with the slogan "You’re invited". But they may not come.
When Britain won the right to host the Olympics in 2005, ministers promised a windfall not just for sport but for tourism. Previous hosts held similar hopes, and were mostly disappointed. Since the 1992 Barcelona games, hosts have seen a fall in foreign guests during each Olympics, as well as in the months before and after, says the European Tour Operators Association (ETOA), a trade body.
The belief that a city will be expensive and chock-a-block with sports fans can deter visitors. Official advice this time reinforces that notion: Transport for London, which runs most of the capital’s transit system, has asked locals to stockpile goods and stay at home to ease congestion.
Fully 4.2m foreign tourists came to London in the summer of 2010, as well as 3m British ones. The government has belatedly acknowledged that it would be a shame to lose them. Speaking at a trade fair for the tourism industry, Jeremy Hunt, the culture secretary, expressed confidence that Britain could "defy the tourism dip" other hosts have experienced.
Early signs are not encouraging. A sample poll of tour operators by ETOA suggests 2012 bookings are a fifth lower than at this time last year; for the Olympic period they are even slower, in part because some hotels are demanding money up front. That does not mean the games will be a commercial disaster: Olympic organisers have already reserved a third of London’s hotel rooms for athletes, officials, sponsors and the media. But hotels may not see the high demand—or high prices—they expect. Barcelona and Athens did not fill their 13, 000-16, 000 rooms. London has 125, 000.
London’s proximity to other destinations normally lifts its tourist trade: it is Europe’s most-visited city. But this may be a disadvantage when it comes to hanging on to Olympic spectators. Of the past three games, people stayed for longer in Sydney and Beijing than they did in Athens, which, like London, is a short-haul trip for many international passengers.
In fact, most fans are likely to be local: British residents have bought 95% of the 3.5m tickets sold so far, reports the London 2012 Organising Committee. Since much of the population lives within a day’s commute of the capital, many ticket-holders could bypass the city’s other offerings. They are likely to spend money on some things, of course. "These people still have to eat, " points out Miles Quest of the British Hospitality Association.
Sensing weakness in London, Scotland’s tourist board has revved up its marketing operation. But it, too, may crash into a hurdle. In Greece, the Ionian Islands and other tourist hotspots suffered even more during the 2004 Olympic slump than did Athens, reckons ETOA.
Determined not to be judged by medal tables alone, London will stage a cultural extravaganza around the Olympics. Yet the city’s routine cultural offerings are far from scant—and some question whether the city really needs to sell its brand. Britain already has one of the best-developed tourist markets in the world. Yet the long-term benefit of hosting a slick and beautiful games may become apparent in the long run. The nation’s boosters must be hoping that, even if they do not come next year, prospective tourists are at least watching from afar. [br] Which of the following does NOT show the author’s attitude towards the issue of tourists in London Olympics?
选项
A、Early signs are not encouraging. (Para. 5)
B、But they may not come. (Para. 1)
C、The government has belatedly acknowledged... (Para.4)
D、The belief that a city will be expensive... (Para. 3)
答案
D
解析
篇章结构题。根据选项内容定位至第一至五段。第三段首句指出“The belief that a city will beexpensive and chock-a-block with sports fans can deter visitors.”,本句承接第二段末句而来(Sincethe 1992 Barcelona games,hosts have seen a fall in foreign guests during each Olympics,as well asin the months before and after,says the European Tour Operators Association(ETOA),a tradebody.),这是在分析奥运会不能够吸引足够多游客的原因,与对伦敦奥运会的看法无关,故[D]为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3882145.html
相关试题推荐
ThethemeofThanksgivinghasalwaysbeenA、friendshipandhappiness.B、peaceand
InLondonsomegenerationsagopeopledidn’tgotothecinema,theywentto
InLondonsomegenerationsagopeopledidn’tgotothecinema,theywentto
InLondonsomegenerationsagopeopledidn’tgotothecinema,theywentto
ThevenerableAugustaNationalGolfClubhasbeenplayinghosttotheMaster
ThevenerableAugustaNationalGolfClubhasbeenplayinghosttotheMaster
ThevenerableAugustaNationalGolfClubhasbeenplayinghosttotheMaster
[originaltext]London(dpa)-TheQueenhasimposedapalacebanontheuseo
[originaltext]London(dpa)-TheQueenhasimposedapalacebanontheuseo
WhatisthecapitalofBritain?A、LondonB、LiverpoolC、ManchesterD、BirminghamA
随机试题
Some—suchasliquidoxygen—aresocoldthattheyembrittlemanyconstructionalm
Whichofinthefollowingphrasesindicatesasubject-predicaterelationship?(20
[originaltext]W:Peter,haveyougotatelevision?M:Yes,Ihave.InfactI’ve
A)Toawriter,self-publishingisanincrediblypowerfulandalluringconce
Withtotalrevenuesofover£517millioneachyear,footballinBritainisb
A.恶寒,发热,头项强痛,身痛,无汗而喘,脉浮紧 B.少腹急结或硬满,小便自利
关于一般公共预算收入、税收收入、GDP等指标,下列说法错误的是:A.2
某超市果蔬汁平均日需求量为200瓶,需求情况服从标准差为10瓶/天的正态分布。如
下列情形不属于企业提价原因的是()。 A.商品成本提高 B.取消价格折
乙公司明知甲公司合约部部长被撤销了对外签订合同的授权,还继续与其签订设备采购合同
最新回复
(
0
)