首页
登录
职称英语
What is the main idea of the news item? [originaltext] [6]The use of mobiles
What is the main idea of the news item? [originaltext] [6]The use of mobiles
游客
2024-12-24
48
管理
问题
What is the main idea of the news item?
[6]The use of mobiles on planes flying in European airspace has been given approval by UK regulator Ofcom. It has issued plans that will allow airlines to offer mobile services on UK-registered aircraft. The decision means that mobiles could be used once a plane has reached an altitude of 3,000m or more. The decision to offer the services now falls to individual airlines. However, there are other regulatory hurdles to overcome before the technology is considered to be fully- approved. The European Aviation Safety Agency needs to approve any hardware that would be installed in aircraft to ensure that it did not interfere with other flight systems. In addition, said a spokesman for the UK’s Civil Aviation Authority (CAA), airlines would need to develop operating procedures to ensure cabin crew were trained in the proper use of the systems. The services could stop working once the aircraft leave European airspace.
选项
A、Airlines plan to develop new operating procedures.
B、The hardware installed in aircraft has been approved.
C、UK Airlines will step up the training of cabin crew.
D、The use of mobiles will soon be allowed on aircraft.
答案
D
解析
新闻先是提到,英国通讯管理局将批准在英国注册的飞机上使用手机,接着提到是否提供该服务的决定权现在下放到各家航空公司手里,进而又提到航空公司在完全获该提供服务前还需克服一些监管障碍,并进行相关技术、硬件、人员的配套,因此D为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3882021.html
相关试题推荐
HowmanypeoplewereinjuredintheLoveParade?[br][originaltext]Atleas
ThehostilepublicattitudeinTurkeytowardsIsraeliscausedby[originaltext]
Whatisthepurposeofholdingthefirst-everGirls20-Summit?[originaltext]
[originaltext]Aninsurgentsuicidebomberdetonatedexplosivesstrappedto
[originaltext]Host:Welcometotoday’sshow,"Thewomenofmyvillage."Inthis
[originaltext]Host:Welcometotoday’sshow,"Thewomenofmyvillage."Inthis
[originaltext]Host:Welcometotoday’sshow,"Thewomenofmyvillage."Inthis
[originaltext]TheUSpresident’shelicopterflewoverthepathofthedeadly
[originaltext]TheUSpresident’shelicopterflewoverthepathofthedeadly
[originaltext]ChinaonTuesdayexpresseditsregretovertheEU’srecentfai
随机试题
Mygrandfatherwasborn______Oct.10,1935.A、forB、inC、onC本句意为“我祖父出生于1935年10
有些科学家宣称,转基因作物有助于解决全球性的饥饿问题;毕竟全球各地还有食品短缺的现象。SomescientistsclaimthatGM(geneti
Wheredidthisdialoguetakeplace?[br][originaltext]F:Goodmorning,Profess
Youshouldstandthetableonitslegs,sothatthetopis(horizon)______horiz
WritingPublicSpeeches1.Speechesthatinform■Informativespeeches:toshow,
Today,deep-oceanminingisdoneonlybytheoilandgasindustry.Yetthe
砌体施工质量控制等级可分为()级。A.1、2、3 B.A、B、C C.甲
工具式模板,是针对工程结构构件的特点,研制开发的不可持续周转使用的专用性模板。
下颌骨骨折中不会出现的症状是:()A.复视 B.张口受限 C.呼吸道
甲在某珠宝店购买了一枚钻戒准备向相恋已久的女友求婚,钻戒的产地标明为南非,纯度为
最新回复
(
0
)