首页
登录
职称英语
A scientist In today’s society we are now seeing more children under the age
A scientist In today’s society we are now seeing more children under the age
游客
2024-12-22
12
管理
问题
A scientist In today’s society we are now seeing more children under the age of twelve developing eating disorders. It is estimated that 40% of nine year olds have already dieted and we are beginning to see four and five year olds expressing the need to diet. It’s a shame that children so young are being robbed of their childhoods. Why is it that so many young children are becoming obsessed with dieting and their weight? I feel the family environment has a lot to do with it, along with the fact that children are constantly being exposed to the message society gives about the importance of being thin.
Children raised in a dysfunctional family are at a higher risk for developing an eating disorder. In a home where physical or sexual abuse is taking place, the child may turn to an eating disorder to gain a sense of control. If they can’t control what is happening to their bodies during the abuse, they can control their food intake or their weight. Self imposed starvation may also be their way of trying to disappear so they no longer have to suffer through the abuse.
Children may also develop eating disorders as a way of dealing with the many emotions that they feel, especially if they are raised in a home that does not allow feelings to be expressed. Children who are compulsive eaters are usually using food to help them deal with feelings of anger, sadness, hurt, loneliness, abandonment, fear and pain. If children are not allowed to express their emotions, they may become emotional eaters. Also, if parents are too involved in their own problems, the child may turn to food for comfort.
Children are at a risk for developing an eating disorder if the parents themselves are too preoccupied with appearance and weight. If the parents are constantly dieting and expressing dislike towards their own bodies, the child will receive the message that appearance is very important. In some families the parents mistake baby fat for actual fat and may try to impose a diet on the child. Not only is that not right, it’s cruel.
As parents you need to set a good example for your children, which means that you yourself should be involved in healthy eating patterns. Another thing to remember about children is that they eat when they are hungry and they stop when they are full. Never force a child to eat if they don’t want to. Too many families still force children to remain at the table until they have eaten everything on their plate. Doing that could cause the child to hate meal times and develop an unhealthy attitude towards food.
Exercise is also an important part of everyone’s life and we need to help our children become involved in physical activity, which means the parents themselves should participate in healthy exercise. Help the child to find activities they enjoy and activities the whole family can enjoy. They should be taught that physical activity is important in maintaining a strong and healthy body, but they should not be given the message that exercise is important in maintaining a slim figure. [br] Which of the following is the suggestion that the author gives to the parents?
选项
A、Parents must encourage the children to express their feelings.
B、Parents must be deeply involved in their children’ s problems.
C、Parents must pay more attention to their outlook to show their children the importance of appearance and weight.
D、Parents must teach their children to eat everything in their plates.
答案
A
解析
题干以下哪一项是作者给父母亲们的建议?根据第三段可知,作者建议父母要鼓励孩子表达出自己的感觉,这与选项A的意思相符。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3880311.html
相关试题推荐
Agingisnowoneofthebiggestchallengesoursocietyisfacing.Expertsin
Etiquettetoasocietyiswhatapparelistotheindividual.Withoutapparelm
Somepeoplethinkthatchildrenshouldbegintheirformaleducationataver
IntheUnitedStates,Halloweenisnight-time______holiday.A、children’sB、men’
AccordingtoUNICEF,whichofthefollowingisNOTasourceofchildrenforthe
AccordingtotheUNICEF,howmanychildrenaretraffickedeachyear?[br][orig
Whatisthemainideaofthenewsitem?[br][originaltext]Scientistshave
Whatisthemainideaofthenewsitem?[originaltext]Scientistshaveidenti
AccordingtoUSscientists,a"universal"fluvaccinewill______.[originaltext
AccordingtotheUNChildren’sFund,howmanychildrenofprimaryschoolagewe
随机试题
EachofQuestions1to7presentstwoquantities.QuantityAandQuantityB.Com
Soviet’sNewWorkingWeekHistorianinvestigateshowStalinchangedthecalendar
女士们、先生们,朋友们:在中国农历新年伊始,我很荣幸访问英国,并出席“时代中国”活动开幕式。我谨代表中国政府,对“时代中国”活动的隆重开幕表示热烈祝贺
______nofurtherbusiness,theChairmanclosedthemeeting.A、ThereisB、Therew
关于难免流产下列哪项是正确的A.流产已不可避免 B.妊娠产物已部分排出体外
女性,28岁。近4天来出现低热、刺激性干咳,伴左侧胸痛。查体:双肺叩诊清音,双肺
A. B. C. D.
2018年6月6日,甲公司在P银行开立主办账户,并与其签订协议开通
根据《标准施工招标文件》,施工合同履行过程中发生过程变更时,由( )向承包人发出
某施工项目经理对商品混凝土的施工成本进行分析,发现其目标成本是44万元,实际成本
最新回复
(
0
)