首页
登录
职称英语
What might be the sentence of Doctor Conrad if he is found guilty? [originaltext
What might be the sentence of Doctor Conrad if he is found guilty? [originaltext
游客
2024-12-22
38
管理
问题
What might be the sentence of Doctor Conrad if he is found guilty?
Court officials in Los Angeles say the jury in the trial of Michael Jackson’s doctor on charges of involuntary manslaughter has reached a verdict. Doctor Conrad Murray has been on trial for the past six weeks, accused over the death of Jackson in 2009. Peter Bowes is awaiting the verdict in California.
The jury reached its verdict on the second day of deliberations. (6) Doctor Conrad Murray faces up to four years in jail if he’s found guilty of involuntary manslaughter. He’s been accused of giving Michael Jackson a lethal dose of the powerful anesthetic, propofol. The decision of the seven men and five women will be read in open court and televised around the world.
BBC News
选项
A、Four years imprisonment.
B、Six years imprisonment.
C、Seven years imprisonment.
D、Ten years imprisonment.
答案
A
解析
细节题。根据原文,如果过失杀人的指控成立,他将被处以四年监禁:Doctor Conrad Murray faces up to four years in jail if he’s found guilty of involuntary manslaughter。因此答案选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3879457.html
相关试题推荐
WhatisMr.Sarkozy’spurposeofvisitingWestminsterAbby?[br][originaltext
WhichofthefollowingisTRUEabouttheexplosion?[originaltext]Firecracke
CEBSreportedthat[br][originaltext]Sevenofthe91Europeanbanksthatu
CEBSreportedthat[originaltext]Sevenofthe91Europeanbanksthatunderwe
[originaltext]SingaporehasbeenoneoftheUnitedStates’staunchestAsian
[originaltext]C:Nowlet’smeetKevin,oneofBritain’stopindustrialists,and
[originaltext]C:Nowlet’smeetKevin,oneofBritain’stopindustrialists,and
HowmanypeoplewereinjuredintheLoveParade?[br][originaltext]Atleas
HowmanypeoplewereinjuredintheLoveParade?[originaltext]Atleast18p
Whatisthepurposeofholdingthefirst-everGirls20-Summit?[originaltext]
随机试题
【B1】[br]【B19】A、articleB、reportC、workD、feelingC由句子结构可知应填入一个名词作表语,但article(文
Thatteacherisverygood______children.A、overB、atC、onD、withDThatteacher
COMETOTHEFIRSTEVERDIOPTRADESHOW!Morethan200Algerianmanufacturersare
Whatdotheextraordinarilysuccessfulcompanieshaveincommon?Tofindout
Goodadviceis______price.A、overB、beyondC、aboveD、topB介词辨析题。此句中beyond是“超出”的
[originaltext]M:Goodmorning,Dr.Smith.MynameisPeter.Iamafreshmanin
Youshouldspendabout20minutesonthistask.Thediagramshowsthest
下列属于地下排水设施的有()。A.边沟 B.盲沟 C.暗沟 D.渗沟
下列对框支承隐框玻璃幕墙的玻璃板块安装的说法,不符合规范要求的有()。 A
按照《价格法》、《房地产经纪管理办法》等法律法规要求,房地产经纪机构应( ),
最新回复
(
0
)