首页
登录
职称英语
Which of the following is TRUE about the explosion? [originaltext] Firecracke
Which of the following is TRUE about the explosion? [originaltext] Firecracke
游客
2024-12-16
66
管理
问题
Which of the following is TRUE about the explosion?
Firecrackers that had been trucked to the desert in northwest China to be destroyed have exploded as they were dumped into a ditch, killing 25 people and leaving five others missing. China Central Television reported that nine people were injured by the blast Wednesday evening in the northwest region of Xinjiang, including two who were in critical condition. The accident happened in the Gobi Desert outside the city of Turpan. Footage aired on CCTV showed a large patch of brown sand that had been burned black and several sport utility vehicles reduced to charred shells. One was flipped on its back. CCTV said 904 boxes of firecrackers had been scheduled to be destroyed.
选项
A、9 people were in critical condition.
B、Some sport utility vehicles were damaged.
C、2 people were wounded by the blast.
D、A small patch of sand was burnt black.
答案
B
解析
新闻提到,烟花爆竹爆炸使几辆车被炸成焦壳,有一辆车还翻了个底朝天。因此B符合新闻对事故后果的描述,为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3876990.html
相关试题推荐
WhichofthefollowingisregardedasAmerica’s"DeclarationofIntellectualInd
WhichofthefollowingdoesNOTbelongtotheGreatComediesofShakespeare?A、A
WhichofthefollowingstatementsaboutthelaunchofE-petitionsisCORRECT?[o
Microsoft’ssearchengineBing[br][originaltext]Googleisoneofthesmar
Microsoft’ssearchengineBing[originaltext]Googleisoneofthesmartest,
Whatcanelementaryschoolershavefornutritiousdrinks?[br][originaltext]W:
Whatcanelementaryschoolershavefornutritiousdrinks?[br][originaltext]W:
Whatcanelementaryschoolershavefornutritiousdrinks?[br][originaltext]W:
Thefarmers’federationshavesaidthatthestrikewilllastfor[originaltext]
WhichofthefollowingisNOTmentionedbytheauthoramongthingsthatareinhe
随机试题
Readthearticlebelowabouttheroleofmanagementofworkers’union,andtheq
OntheRERLinefromParisthatservesthebanlieueofSartrouville,anadve
Sincemovingpictureswereinventedacenturyago,anewwayofdistributing
Directions:Readthepassage.Thenanswerthequestions.Giveyourself20minute
Memoryisourmostimportantpossession.Withoutmemory,youwouldn’tknoww
中国的铁路建设始于清朝(theQingDynasty)末年。自新中国成立后,中国的铁路得到了飞速发展。目前中国拥有仅次于美国和俄罗斯的全球第三大铁路
建设工程的勘察、设计,经有关部门批准,可以直接发包,下列表述不正确的是( )。
下列有关人体器官结构的说法,错误的是()。A.人在吸气时,膈肌舒张,膈顶部下
<P>某工程,监理单位承担其中A、B、C三个施工标段的监理任务。A标段施工由甲
关于材料检验的说法,正确的有()。A.材料进场时,应提供材质证明 B.质量验
最新回复
(
0
)