首页
登录
职称英语
They poison the mind and corrupt the morals of the young, who waste their ti
They poison the mind and corrupt the morals of the young, who waste their ti
游客
2024-12-15
19
管理
问题
They poison the mind and corrupt the morals of the young, who waste their time sitting on sofas immersed in dangerous fantasy worlds. That, at least, was the charge levelled against novels during the 18th century by critics worried about the impact of a new medium on young people. Today the idea that novels can harm people sounds daft. And that is surely how history will judge modern criticism of video games, which are accused of turning young people into violent criminals. This week European justice ministers met to discuss how best to restrict the sale of violent games to children. Some countries, such as Germany, believe the answer is to ban some games altogether. That is going too far.
Criticism of games is merely the latest example of a tendency to demonize new and unfamiliar forms of entertainment. In 1816 waltzing was condemned as a "fatal contagion" that encouraged promiscuity; in 1910 films were denounced as "an evil pure and simple, destructive of social interchange"; in the 1950s rock ’n’ roll music was said to turn young people into "devil worshippers" and comic books were accused of turning children into drug addicts and criminals. In each case the pattern is the same: young people adopt a new form of entertainment, older people are spooked by its unfamiliarity and condemn it, but eventually the young grow up and the new medium becomes accepted — at which point another example appears and the cycle begins again.
The opposition to video games is founded on the mistaken belief that most gamers are children. In fact, two thirds of gamers are over 18 and the average gamer is around 30. But the assumption that gamers are mostly children leads to a double standard. Violent films are permitted and the notion that some films are unsuitable for children is generally understood. Yet different rules are applied to games.
Aren’t games different because they are interactive? It is true that video games can make people feel excited or aggressive, but so do many sports. There is no evidence that video gaming causes long term aggression.
Games ought to be age-rated, just as films are, and retailers should not sell adult-rated games to children any more than they should sell them adult-rated films. Ratings schemes are already in place, and in some countries restrictions on the sale of adult-rated games to minors have the force of law.
Oddly enough, Hillary Clinton, one of the politicians who has led the criticism of the gaming industry in America, has recently come round to this view. Last month she emphasized the need for parents to pay more attention to game ratings and called on the industry, retailers and parents to work together. But this week some European politicians seemed to be moving in the other direction: the Netherlands may follow Germany, for example, in banning some games outright. Not all adults wish to play violent games, just as not all of them enjoy violent movies. But they should be free to do so if they wish. [br] According to the passage, what measure can be adopted to cope with the children problems?
选项
A、Placing age restrictions on buying and playing games.
B、Telling the seller to sell adult-rated games to adults.
C、Holding more children from buying video games.
D、Granting more convenience in playing games to children.
答案
A
解析
细节推断题。定位到第5段。根据该段首句可知,游戏就像电影一样,应该按年龄分级,卖家不应该向孩子们出售成人玩的游戏,A与原文相符,故为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3875964.html
相关试题推荐
[originaltext]NapoleonBonapartewasmurderedbyarsenicpoisoninganddidn
[originaltext]NapoleonBonapartewasmurderedbyarsenicpoisoninganddidn
[originaltext]NapoleonBonapartewasmurderedbyarsenicpoisoninganddidn
Theypoisonthemindandcorruptthemoralsoftheyoung,whowastetheirti
Theypoisonthemindandcorruptthemoralsoftheyoung,whowastetheirti
Theypoisonthemindandcorruptthemoralsoftheyoung,whowastetheirti
Theypoisonthemindandcorruptthemoralsoftheyoung,whowastetheirti
Theypoisonthemindandcorruptthemoralsoftheyoung,whowastetheirti
TheScarletLetterbyHawthorneismainlyconcernedwith______.A、thecorruption
随机试题
Interviewer:HowlongdidyouliveintheStates?Interviewee:Iwasthere
HillaryClintonwasinherelement.OnstageatBelfast’sGrandOperaHouse
Onetimethereusedtobeafieldthereinwhichtheyusedtoplayeveryevening
通常货币资金总是流向最有发展潜力、能为投资者带来最大利益的地区、部门和企业,这属
患者女,42岁。因卵巢癌住院。常常哭泣,并且焦虑不安,对该患者首选的护理措施是A
反收购管理层防卫策略有()。 A.毒丸策略B.金降落伞策略 C.银降落伞
共用题干 某城市公交企业决定新增一条通往新工业区的公交线路,以不断提高公共交通
在劳动力市场均衡分析图形中,如果劳动力供给曲线不变,出口下降导致劳动力需求曲线向
关于信用货币的说法,正确的有( )。A.信用货币以信用作为保证,通过一定的信用
患儿女,5岁,主因“反复发热伴抽搐1年余”入院,患儿每次抽搐时体温均于38.5℃
最新回复
(
0
)