首页
登录
职称英语
The cause of the Indian train accident was [br] [originaltext] At least 80 p
The cause of the Indian train accident was [br] [originaltext] At least 80 p
游客
2024-12-01
9
管理
问题
The cause of the Indian train accident was [br]
At least 80 people have died in a derailment of a luxury train in eastern India, which some government officials say could have been caused by terrorist sabotage. An investigation has been ordered to identify the cause of the accident. There were nearly 600 passengers and staff on board the train. It was going from the eastern city Calcutta to New Delhi when it was wrecked late Monday night. The train derailed as it was crossing a bridge over the Dhave River near Rafiganj station in the eastern Bihar State. One of the coaches sank in the river. At least two others hung precariously from the bridge. Several others left the tracks. The accident occurred in a remote area with poor telecommunication links. Many victims remained trapped in the wreckage through the night before they were rescued. A spokesman for Eastern Railway says rescue operations were slowed down by bad weather, but are now fully under way.
选项
A、The accident occurred on a bridge.
B、The accident occurred in New Delhi.
C、There were about 600 casualties.
D、Victims were rescued immediately.
答案
A
解析
事实细节题。由录音crossing a bridge可知,火车是在过桥时出轨的,因此,A为正确选项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3869013.html
相关试题推荐
[originaltext]PresidentBushsaidThursdayitisunrealistictoexpectNATO
[originaltext](I--Interviewer;K--MilesKimball)I:Foralmostayear,eco
[originaltext](I--Interviewer;K--MilesKimball)I:Foralmostayear,eco
[originaltext](I--Interviewer;K--MilesKimball)I:Foralmostayear,eco
WhatdowelearnaboutNCLB?[br][originaltext]M:Goodevening.Todaywehave
WhatdowelearnaboutNCLB?[br][originaltext]M:Goodevening.Todaywehave
[originaltext]WecanmakeprogressintheSix-PartyTalksifNorthKoreaisr
[originaltext]WecanmakeprogressintheSix-PartyTalksifNorthKoreaisr
[originaltext]Gu:Goodmorning.I’mDr.GufromtheSeismologyBureauofChina.
[originaltext]M:Ms.Bertini,youweretheexecutivedirectoroftheWorldFood
随机试题
[originaltext]W:Attheageoffortyyougaveupagoodjobinindustrytodow
[originaltext]M:ProfessorBensonisworkinginhislabthisafternoon.W:But
[originaltext]W:Stan,doyouhaveaminute?M:Oh,hi,Cathy,sure.What’sup?
Overfortypercentofallplantandanimalspeciesontheearthlivein______.[
Dotheresultsofthestudyhaveanypractical(apply)______?application该题考查的是
世界上第一个智力测验量表由()编制而成。A.比奈和西蒙 B.高尔顿
中国“由革命到建设”转变的标志是()。A.中华人民共和国成立 B
某企业因不服市场监督管理局吊销其营业执照的处罚,向人民法院提起行政诉讼,并要求赔
治疗烫伤的药物与患者教育包括()。A:注射破伤风抗毒素(皮试阴性后)和使用抗生素
构成商业银行有效管理控制风险的外部保障的要素包括()。A.市场约束 B.
最新回复
(
0
)