首页
登录
职称英语
Before Sarkozy’s plans were carried out, the minimum retirement age in France wa
Before Sarkozy’s plans were carried out, the minimum retirement age in France wa
游客
2024-12-01
59
管理
问题
Before Sarkozy’s plans were carried out, the minimum retirement age in France was
Hundreds of thousands of people across France have taken to the streets to demonstrate against President Nicolas Sarkozy’s plans to raise the retirement age. Trade unions say nearly three million people turned out in scores of demonstrations, but the government says less than a million people took part. It’s the third day of protests in the past month.
The pension reform goes before the upper house of parliament, the Senate, on Tuesday with President Sarkozy insisting that its central provision, raising the minimum retirement age by two years to 62, is non-negotiable. According to the government, the only way that the French pension system can remain economically viable, given longer life expectancy, is that people work for more years. However, opponents, including the Socialist Party, say the changes are unjust and that the pension system can be preserved if higher taxes are levied on financial institutions and on the better-off.
选项
A、62.
B、64.
C、60
D、not known.
答案
C
解析
数字细节题。新闻提到,Sarkozy计划将最低退休年龄上调两年,即62岁,可判断在此之前,最低退休年龄应为60岁。C为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3868648.html
相关试题推荐
WithafewhourstogobeforesouthSudanbecomesan【N1】______state,final
BernardMadoffcarriedoutthelargestfraudinUShistoryfor[br][originalte
WherewillBushhaveastopoverbeforehisvisittotheRussiancoastaltownSoc
BeforeSarkozy’splanswerecarriedout,theminimumretirementageinFrancewa
WhichofthefollowingisNOTthereasonwhySarkozydecidednottostandbyTon
Aprefixisanaffixwhichappears______.A、afterthestemB、beforethestemC、in
BeforeJoseMartinezsetuphispizzadeliveryservice,he[br][originaltext]W
BeforeJoseMartinezsetuphispizzadeliveryservice,he[br][originaltext]W
BeforeJoseMartinezsetuphispizzadeliveryservice,he[br][originaltext]W
BeforeJoseMartinezsetuphispizzadeliveryservice,he[originaltext]W:Good
随机试题
Computersmayonedayturnnightintoday—withgoodold,naturalsunlight.
[audioFiles]audio_eusm_0123(20106)[/audioFiles]A、Eatwiththem.B、Travelwitht
Tobestprotectthreatenedplants,inefficientnationalparksshouldbesold
Itisestimatedthatapproximately350,000managersareneededinChina.Wit
tan300°+sin450°的值为( )
A. B. C. D.
下述哪种疾病是体内缺乏维生素B1所引起的:()。A.夜盲症 B.脚气病
栀子镇静作用的主要有效成分是A.黄酮类B.挥发油C.熊果酸D.栀子苷E.栀子素
下列政策工具中,属于中央银行针对某些特殊领域的信用加以调解和影响的是()。A
下列关于内撑式排桩的说法中正确的有()。A.钢筋混凝土支撑构件的混凝土强度等级
最新回复
(
0
)