首页
登录
职称英语
Which of the following statements about Ernst and Young is INCORRECT? [originalt
Which of the following statements about Ernst and Young is INCORRECT? [originalt
游客
2024-11-30
31
管理
问题
Which of the following statements about Ernst and Young is INCORRECT?
Ernst and Young launched its "Africa attractiveness survey" at the World Economic Forum on Africa in Cape Town. It makes for interesting reading if you want to understand the perceptions surrounding business in Africa.
The firm polled 500 companies from around the world, as well as Africans themselves, and found that—no surprises here—Africa is becoming increasingly attractive to international investors. Importantly, emerging-market investors were more positive about Africa’s long-term prospects than developed-world investors, which obviously points to stronger and deepening relationships between the BRICS countries and the rest of Africa. Ernst and Young notes that the mining and manufacturing industries, in particular, experience a strong capital influx from emerging-market economies.
What will cheer many within the continent is the huge optimism Africans feel towards business opportunities in their own backyard. Africans themselves are leading the growth in investment.
This is key. There is a growing self-confidence amongst Africans, as well as a growing awareness that regional barriers need to be broken down so that intra-African trade can be increased.
So while reports like these—and there were many at this year’s World Economic Forum on Africa in Cape Town—make for happy reading by Afri-optimists, it is worth putting a sobering note on the assessment.
选项
A、Many surveys were launched by the company at the World Economic Forum.
B、The findings from its survey help people to get a better understanding about Africa.
C、It investigated hundreds of companies to know the African business situation.
D、It predicted that the African economy would be very prosperous in the future.
答案
A
解析
新闻指出,安永国际在开普敦举办的世界经济论坛上发起了关于“非洲吸引力”的调查。该公司对全球包括非洲在内的500家公司做了民意调查,发现非洲越来越成为国际投资者的新宠儿。此外,新闻还特别提到非洲的采矿和制造业正经历着一股来自新兴市场的强大资本流。由此推断B、C、D均正确,A未被提及。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3867938.html
相关试题推荐
SyntacticchangeincludesallthefollowingEXCEPT______.A、rulelossB、affixlos
WhichofthefollowingdoesNOTbelongtoTrilogyofDesire’?A、TheTitan.B、The
[originaltext]AftermeetingwiththetopofficialsinAlgeria,TunisiaandMo
WhichofthefollowingisNOTdescribedbyChrisasherstrengthsoverotherapp
WhichofthefollowingisNOTdescribedbyChrisasherstrengthsoverotherapp
WhichofthefollowingstatementsisINCORRECTaccordingtothenewsitem?[br]
WhichofthefollowingstatementsisINCORRECTaccordingtothenewsitem?[orig
[originaltext]Susan:Tom,whereareyougoing?Tom:Tothepostoffice.Iamgo
[originaltext]Susan:Tom,whereareyougoing?Tom:Tothepostoffice.Iamgo
WhichofthefollowingcanNOTbethesynonymoftheword"father"?A、Oldman.B
随机试题
Hefoundhisfatherhardtounderstandbecausehisfatherwastooshortandthin
Youareadvisedtospend20minutesonQuestions1-14.First,readthetextbe
MorethanayearlaterhearrivedbackinAmerica______.A、ill,tiredandunhappy
1907年10月,梁启超在日本发起成立的立宪团体是()。A.国民宪政会 B.
融资租赁是指实质上转移了与资产所有权有关的全部风险和报酬的租赁,其所有权并没有转
心肌坏死的心电图改变是A.ST段下多 B.ST段明显上移,呈弓背向上的单向曲线
我国的高净值个人投资者不包括( )。A.企业家 B.家族 C.大型企业高管
碱性磷酸酶染色时,积分值增高明显的是A.急性粒细胞白血病B.慢性粒细胞白血病C.
()是当开关的主触头合时闭合而主触头分时断开的控制触头或辅助触头。(A)对接
下列关于房地产金融业务的说法中,错误的是()A:住房基金是定向用于住房生产、经营
最新回复
(
0
)