首页
登录
职称英语
The last G20 summit took place in______. [br] [originaltext] (10- 1)Agricul
The last G20 summit took place in______. [br] [originaltext] (10- 1)Agricul
游客
2024-11-26
14
管理
问题
The last G20 summit took place in______. [br]
(10- 1)Agricultural experts from the G20 countries will meet next week to find ways to match the latest research and technology to the growing demand for more food.(10-2)It’s estimated the world’s population will grow to nine billion by 2050.(9)(10-3)The meeting in Montpellier, France, stems from last November’s G20 summit in Seoul, South Korea. During that conference, France, Japan, Canada and Brazil were asked to focus more on food security.
"It’s increasing the cooperation and coordination amongst the G20 and their agricultural research systems and how those are mobilized better into working directly in support of developing country needs," said Mark Holderness, executive secretary of GFAR.(10 - 4)That coordination and cooperation includes looking at long-term solutions and not just immediate crises, like the drought in the Horn of Africa.
" In two days we’re not going to change the world," he said, " But I think what we can do is start to look at some innovative ways to work together to fully realize the new architecture that’s out there and the relationship between countries, the capabilities of countries. "
选项
A、Members of the meeting will attempt to apply technology to food demand.
B、The world’s population will top 9 billion by 2050.
C、The meeting will be held in France this year.
D、The aim of the meeting is to find solutions in the long term.
答案
D
解析
本题考查重要细节。根据句(10一1)可知,G20成员国的农业专家们将于下周举行会议,探究如何将最新研究和科技与日益增长的粮食需求相结合,故排除[A];根据句(10一2)可知,据估计,世界人口将于2050年增长到90亿,故排除[B];根据句(10—3)可知,会议将在法国的蒙彼利埃举行,上届G20峰会的举办地在韩国首尔,故排除[C];根据句(10一4)可知,这种协调与合作不仅要着眼于眼前的危机,还要找寻长远的应对措施,选项[D]只涉及一方面,故答案为[D]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3860967.html
相关试题推荐
[originaltext]Interviewer(W)DonnyDeutsch(M)W:Anextremelycompetitivespirit
WhatwastherelationshipbetweentheUSandIranbefore?[br][originaltext]
WhatwastherelationshipbetweentheUSandIranbefore?[originaltext]Ato
Whatisthemainideaofthenewsitem?[originaltext](6)Leadersofthewor
WhichofthefollowingstatementsisCORRECT?[br][originaltext]Interviewer(M)
WhichofthefollowingstatementsisCORRECT?[br][originaltext]Interviewer(M)
WhichofthefollowingstatementsisCORRECT?[originaltext]Interviewer(M)JeanC
ThelastG20summittookplacein______.[originaltext](10-1)Agricultural
Itcanbeinferredfromthenewsitemthat______.[br][originaltext](7)A
Itcanbeinferredfromthenewsitemthat______.[originaltext](7)Anewbl
随机试题
Givethebooksto______needsthemfortheEnglishclassandthewritingclass.
Conventionalwisdomaboutconflictseemsprettymuchcutanddried.Toolit
[originaltext]Hi.MynameisJohnHilton.I’myourteachingassistantforC
Internetuseappearstocauseadeclineinpsychologicalwell-being,accordi
Comparisonandcontrastareoftenused______inadvertisements.A、intentionally
Asthejourneywasalongone,hetooka
A.放线菌素D(更生霉素) B.白消安 C.雌激素 D.博莱霉素(争光霉素
根据《贷款通则》的有关规定,下列关于借款人权利的表述中,错误的是()。A.有权
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
(2019年真题)根据《水电水利工程施工监理规范》(DL/T5111-2012)
最新回复
(
0
)