首页
登录
职称英语
It can be inferred from the news item that______. [originaltext] In the Healt
It can be inferred from the news item that______. [originaltext] In the Healt
游客
2024-11-25
58
管理
问题
It can be inferred from the news item that______.
In the Health Care Reform Bill that you see President Obama signing over my shoulder here, that might have been his biggest victory of his first two years in office.(6- 1)And parts of that law go into effect this week. For example, you can stay on your parents’ health insurance until you’re 26, and insurance companies can’t turn down children with medical conditions that exist at the time they apply for insurance. Some people were and still are against this law, though. For one thing, it can cost a lot of money. Plus, critics don’t like the idea that people have to get health insurance.(6-2)That part of the bill goes into effect in a few years.
选项
A、the whole bill will not go into effect immediately
B、the bill will cost a great sum of money
C、people from all walks of life agree with the bill
D、children under 26 can stay on his parents’ health insurance
答案
A
解析
本题设题点在信息推断处。根据句(6—1)和句(6—2)可知,医疗改革法案的若干部分将在本周内生效,另外的部分将在几年内生效,可见,法案不会立刻全部生效,故答案为[A]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3860763.html
相关试题推荐
Whatdoesthenewsitemmainlytalkabout?[originaltext](10)Thereislittl
GowwantstosolvethePeruviantroubleby______.[br][originaltext]Forso
WhatdoesthegatheringnearWashingtonDCmainlydiscuss?[br][originaltext]
WhatdoesthegatheringnearWashingtonDCmainlydiscuss?[originaltext](7
Whoset(s)thepublicschoolcalendars?[br][originaltext]Miriam(W)Frank(M)W:
Whoset(s)thepublicschoolcalendars?[br][originaltext]Miriam(W)Frank(M)W:
Whoset(s)thepublicschoolcalendars?[originaltext]Miriam(W)Frank(M)W:Hello,
AstatedinnerintheUSisdesignedto______.[originaltext]SouthKorea’sP
IFeelGoodCommunityChallengeisfor______.[br][originaltext]Interviewer(M)
IFeelGoodCommunityChallengeisfor______.[br][originaltext]Interviewer(M)
随机试题
Weconsider______heshouldhaveleftwithouttellinganyonebeforehand.A、stran
Duringthe1980s,unemployment(失业人数)andunderemployment(不充分就业)insomecountr
Tensofthousandsofthepoorestpart-timestudentsaretogetextramoneyt
拌制混凝土时,砂的颗粒级配与粗细程度应同时考虑。
下列有关随机测量误差的表述,正确的是()。A.随机测量误差的参考量值是对同一被
组成中含有四物汤的方剂为A.泰山磐石散B.归脾汤C.逍遥散D.百合固金汤E.以上
建设工程质量事故的等级是以( )为标准划分的。 A、直接经济损失和人员伤亡数
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
(2021年第2批真题)建设用地使用权自()时设立。A.占用 B.登记
最新回复
(
0
)