首页
登录
职称英语
(1)Hemingway once wrote that courage is grace under pressure. But I would ra
(1)Hemingway once wrote that courage is grace under pressure. But I would ra
游客
2024-11-21
46
管理
问题
(1)Hemingway once wrote that courage is grace under pressure. But I would rather think with the 18th-century Italian dramatist, Vittorio Alfieri, that "often the test of courage is not to die but to live." For living with cancer engenders more than pressure; it begets terror. To live with it, to face up to it—that’s courage.
(2)Hope is our most effective "drug" in treating cancer. There is almost no cancer (at any stage)that cannot be treated. By instilling hope in a patient, we can help develop a positive, combative attitude to his disease. Illogical, unproven? Perhaps. But many doctors believe that this must become a part of cancer therapy if the therapy is to be effective.
(3)I have had the joy of two beautiful and wonderful wives, the happiness of parenthood and the love of eight children. My work was constantly challenging and fulfilling. I have always loved music and books, ballet and the theater. I was addicted to fitness, tennis, golf, curling, hunting and fishing. Good food and wine graced my table. My home was a warm and happy place.
(4)But when I became aware of my imminent mortality, my attitudes changed. There was real meaning to the words, "This is the first day of the rest of your life." There was a heightened awareness of each sunny day, the beauty of flowers, the song of a bird. How often do we reflect on the joy of breathing easily, of swallowing without effort and discomfort, of walking without pain, of a complete and peaceful night’s sleep?
(5)After I became ill, I embarked upon many things I had been putting off before. I read the books I had set aside for retirement and wrote one myself, entitled The Art of Surgery. My wife Madeleine and I took more holidays. We played tennis regularly and curled avidly; we took the boys fishing. When I review these past few years, it seems in many ways that / have lived a lifetime since I acquired cancer. On my last holiday in the Bahamas, as I walked along the beach feeling the gentle waves wash over my feet, I felt a part of the universe, even if only a minuscule one, like a grain of sand on the beach.
(6)Although I had to restrict to the size of my practice, I felt closer empathy with my patients. When I walked into the Intensive Care Unit there was an awesome feeling knowing I, too, had been a patient there. It was a special satisfaction to comfort my patients with cancer, knowing that it is possible to enjoy life after the anguish of that diagnosis. It gave me a warm feeling to see the sparkle in one patient’s eyes—a man with a total laryngectomy—when I asked if he would enjoy a cold beer and went to get him one.
(7)If one realized that our time on this earth is but a tiny fraction of that within the cosmos, then life calculated in years may not be as important as we think. Why measure life in heartbeats? When life is so dependent on such an unreliable function as the beating of the heart, then it is fragile indeed. The only thing that one can depend upon with absolute certainty is death.
(8)I believe that death may be the most important part of life. I believe that life is infinitesimally brief in relation to the immensity of eternity. I believe, because of my religious faith, that I shall "return to the Father" in an afterlife that is beyond description. I believe that though my life was short in years, it was full in experience, joy, love and accomplishment; that my own immortality will reside in the memories of my loved ones left behind, mother, brother, wife, children, dear friends. I believe that I will die with loved ones close by and, one hopes, achieve that great gift of God—death in peace, and with dignity. [br] Which of the details of the author’s life before acquiring cancer is INCORRECT?
选项
A、Possessing a wide range of hobbies.
B、Having achieved great success in work.
C、Be loved by his wife and children.
D、Doing a job challengeable but offering satisfaction.
答案
B
解析
第3段介绍了作者得病前的生活:他得到妻子和孩子的爱,爱好广泛,肩负一份有挑战性但有成就感的工作,B是对作者工作细节的过度引申,因而无根据可言。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3854837.html
相关试题推荐
Arecentarticleindicatedthatbusinessschoolsweregoingtoencouragethe
Arecentarticleindicatedthatbusinessschoolsweregoingtoencouragethe
Arecentarticleindicatedthatbusinessschoolsweregoingtoencouragethe
AttheHemingwayMemorial,justpasttheSunValleyResort,itisquiet.In
AttheHemingwayMemorial,justpasttheSunValleyResort,itisquiet.In
WhichofthefollowingisNOTwrittenbyErnestHemingway?A、TheSunAlsoRises.
MobyDickiswrittenbyA、HermanMelville.B、ErnestHemingway.C、FrancisScottFi
ErnestHemingway(1899—1961):oneofthebestknownandmostinfluentialAmeric
Theneedformorefooddiscouragesdevelopmentofbettertechnologywhichnatura
Arecentarticleindicatedthatbusinessschoolsweregoingtoencouragethe
随机试题
[originaltext]W:DidyouhearaboutMr.William’scaselastweek?M:Yes.It’s
Abigfocusofthecriticismofcomputergameshasconcernedthecontentofthe
【B1】[br]【B6】[audioFiles]audio_eufm_j63_007(20082)[/audioFiles]tradition
SURVIVINGINSPACEMotionsicknesstroublesmorethan
【教学过程】 环节一:导入新课 教师以《北京人在纽约》的一句经典台词“如果你爱他,就把他送到纽约,因为那是天堂;如果你恨他,就把他送到纽约,因为那里是地
A.苯、汽油、二硫化碳 B.二氧化硅 C.铅、汞、三氯乙烯 D.噪声、振动
脊髓突然离断后,断面以下的脊髓所支配的骨骼肌紧张性()A.暂时性增强 B.
电影∶话剧∶演员A.公路∶人行道∶机动车 B.电器∶空调∶修理工 C.教学课
右下腹触及包块,不易推动,压痛明显,无囊性感,应首先考虑 A.恶性肿癉B.炎
铝塑复合管的特点有( )。 A.电屏蔽和磁屏蔽 B.隔热保温性好 C.内
最新回复
(
0
)