首页
登录
职称英语
[originaltext]Interviewer(M) Liz Vaccariello(W)Now, listen to Part One of t
[originaltext]Interviewer(M) Liz Vaccariello(W)Now, listen to Part One of t
游客
2024-11-19
9
管理
问题
Interviewer(M) Liz Vaccariello(W)
Now, listen to Part One of the interview.
M: All smiles this beautiful Monday morning. This morning on Today’s Health: how to achieve that glowing smile by changing just a few everyday habits. Liz Vaccariello, the editor in chief in Prevention Magazine, is here to fill us in on some of the surprising effects some foods have on your smile. Good morning. Thanks for being with us today.
W: Good morning.
M: So the first things first. To achieve that beautiful smile, it’s all about daily hygiene, dental hygiene.
W: Right!
M: Help us out with what we need to know.
W:(1)There’re four things you should do: you should brush twice a day, floss once a day, avoid sugary snacks and see your dentists regularly. He or she will tell you how often that is, but for most of us, that’s twice a year.
M: It’s the flossing that holds a lot of people up. They forget to do it on the daily basis.
W: Yes.
M: There’re some alternative approaches as well that you’re going to help us out. We’ve been joking about the power of cheese, but from what I’ve read, it’s pretty significant.
W: Right.(2- 1)If you have a big meal, rich in carbohydrates in particular, researchers say a piece of cheese will boost saliva, wash away the acids in the mouth, and the minerals in cheese will help strengthen the tooth from inside out.
M: Important to know that(2 - 2)it’s not any kind of cheese that will work, for example, cheddar. For breast-breed, we’re not recommending it. You have lots of news for other people as well.
W: Right.
M: Drinking out of a straw. Another piece of advice. We’ve chosen environmentally-friendly straws on these days.
W: That’s right. All of us want a big Julia Roberts’ megawatt smile.(3 - 1)People, who are concerned about tooth-staining in particular, use straws to limit the amount of time the liquid, (4- 1)which has a deep color, is exposed to the tooth.(3-2/4-2)But people don’t know that often sugary drinks, sodas, even sugar-free sodas have acids that can cause harms to the enamel.
M: And(4-3)coffee is well for coffee drinkers in the morning. Is that something you recommend through straws?
W:(4 - 4)Absolutely. If you care about oral health and staining in particular.
M:(4-5)Perhaps red wine is not going to look as good through a straw, but it could probably work for you as well.
W: Not sophisticated. That’s right.
M:(5)Vitamin C is something we walk away through with the orange juices in the morning. It’s good for boosting immune systems.
This is the end of Part One of the interview. Questions 1 to 5 are based on what you have just heard.
1. Which of the following does the dental hygiene exclude?
2. Which of the following statements is INCORRECT about the effect of cheese?
3. Which of the following reasons for drinking with straws is unknown to people?
4. Which of the following drinks is NOT recommended to drink through straws?
5. Which of the following is recommended for boosting immune systems?
选项
A、To help reduce tooth staining.
B、To save time for drinking.
C、To be more convenient.
D、To prevent acid from harming the enamel.
答案
D
解析
本题设题点在转折处。根据句(3—1)可知,人们特别担心牙渍,所以用吸管减少深色饮料停留在牙齿上的时间,故排除[A];原文并未提及使用吸管是为了节省喝饮料的时间或更加方便,由此排除[B]和[C];根据句(3—2)可知,人们并不知道含糖的饮料、苏打水以及无糖的苏打水含有对牙釉质有害的酸性物质,因此[D]为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3852000.html
相关试题推荐
Whatisthemainideaofthenewsitem?[originaltext][6]Iraniscuttingth
WhydidtheAmericanadviseraccuse?[br][originaltext](9)AtopAmerican
WhydidtheAmericanadviseraccuse?[originaltext](9)AtopAmericanadvise
WhichofthefollowingstatementsabouttheresearchisCORRECT?[originaltext]
Russiaputoffitsmannedspacecraftmissionbecause[originaltext]U.S.offi
Bahrainioppositionactivistssayateenageboy[br][originaltext](9)Bahr
Howmanypeoplehavediedofthedisease?[br][originaltext]Twomorepeopl
Howmanypeoplehavediedofthedisease?[originaltext]Twomorepeoplehave
Whydogaspricesnotgodownaseconomistspredicted?[br][originaltext]M:Th
WhichofthefollowingstatementsisCORRECT?[originaltext](6)Saygoodbye
随机试题
[originaltext]OneofNewYork’smostbeautifulandvaluablebuildingsisindan
Teenagersarespendingmoremoneythanever.Justlastyear,31.6millionte
[originaltext]W:Goodafternoon,sir.AnythingIcandoforyou?M:Yes,I’dli
老年社区工作中,可以为老人提供“一站式”服务,满足老人多种需要的服务是()。A
A.匙状甲 B.杵状指(趾) C.肢端肥大症 D.膝内、外翻 E.足内、
药物产生不良反应的剂量是()A.中毒量 B.LD C.无效剂量 D.
分段围堰导流法包括束窄河床导流和()。A.明渠导流 B.通过已建或在建
下列关于川芎药理作用的叙述,不正确的是A:扩张血管,降血压B:促进组织修复和再
左边给定的是纸盒的外表面,下面哪一项能由它折叠而成?
2013年一季度全国钢材产量的同比增长率为:() A.5.3% B.12
最新回复
(
0
)