首页
登录
职称英语
In 2011, many shoppers opted to avoid the frenetic crowds and do their holiday
In 2011, many shoppers opted to avoid the frenetic crowds and do their holiday
游客
2024-11-04
26
管理
问题
In 2011, many shoppers opted to avoid the frenetic crowds and do their holiday shopping from the comfort of their computer. Sales at online retailers gained by more than 15%, making it the biggest season ever. But people are also returning those purchases at record rates, up 8% from last year.
What went wrong? Is the lingering shadow of the global financial crisis making it harder to accept extravagant indulgences? Or do people shop more impulsively — and therefore make bad decisions — when online? Both arguments are plausible. However, there is a third factor: a question of touch. We can love the look but, in an online environment, we cannot feel the quality of a texture, the shape of the fit, the fall of a fold or the weight of an earring. And physically interacting with an object makes you more committed to your purchase.
When my most recent book Brandwashed was released, I teamed up with a local bookstore to conduct an experiment about the differences between the online and offline shopping. I carefully instructed a group of volunteers to promote my book in two different ways. The first was a fairly hands-off approach. Whenever a customer would inquire about my book, the volunteer would take them over to the shelf and point to it. Out of 20 such requests, six customers proceeded with the purchase.
The second option also involved going over to the shelf but, this time, removing the book and then subtly holding onto it for just an extra moment before placing it in the customer’s hands. Of the 20 people who were handed the book, 13 ended up buying it. Just physically passing the book showed a big difference in sales. Why? We feel something similar to a sense of ownership when we hold things in our hand. That’s why we establish or reestablish connection by greeting strangers and friends with a handshake. In this case, having to then let go of the book after holding it might generate a subtle sense of loss, and motivate us to make the purchase even more.
A recent study conducted by Bangor University together with the United Kingdom’s Royal Mail service also revealed the power of touch, in this case when it came to snail mail. A deeper and longer-lasting impression of a message was formed when delivered in a letter, as opposed to receiving the same message online. FMRIs (功能性磁共振成像) showed that, on touching the paper, the emotional centre of the brain was activated, thus forming a stronger bond. The study also indicated that once touch becomes part of the process, it could translate into a sense of possession. In other words, we simply feel more committed to possess and thus buy an item when we’ve first touched it. This sense of ownership is simply not part of the equation in the online shopping experience.
As the rituals of purchase in the lead-up to Christmas change, not only do we give less thought to the type of gifts we buy for our loved ones but, through our own digital wish lists, we increasingly control what they buy for us. The reality, however, is that no matter how convinced we all are that digital is the way to go, finding real satisfaction will probably take more than a few simple clicks. [br] According to the author, shoppers are returning their purchases for all the following reasons EXCEPT that________.
选项
A、they are unsatisfied with the quality of the purchase
B、they eventually find the purchase too expensive
C、they change their mind out of uncertainty
D、they regret making the purchase without forethought
答案
C
解析
除了文中第二段提到三个因素,第一是全球经济危机的余波使人们不敢放纵享受,对应选项B“他们觉得这件商品太昂贵”;第二是网上购物往往更冲动,导致错误的决定,言下之意就是买的商品质量不好,对应选项A“他们对购买商品的质量不满意”和D“他们后悔没有在购物前仔细考虑”;第三是触摸。因此只有C选项“他们出于不确定而改变了想法”未在文中提到。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3831572.html
相关试题推荐
(1)Allaroundtheworld,shoppersflocktoWal-Marttobuyeverythingfroms
(1)Allaroundtheworld,shoppersflocktoWal-Marttobuyeverythingfroms
It’stheholidayseasonandthatmeanskidsbythemillionsareaskingSant
It’stheholidayseasonandthatmeanskidsbythemillionsareaskingSant
It’stheholidayseasonandthatmeanskidsbythemillionsareaskingSant
It’stheholidayseasonandthatmeanskidsbythemillionsareaskingSant
In2011,manyshoppersoptedtoavoidthefreneticcrowdsanddotheirholid
In2011,manyshoppersoptedtoavoidthefreneticcrowdsanddotheirholid
In2011,manyshoppersoptedtoavoidthefreneticcrowdsanddotheirholid
ChristianshavegenerallyregardedChristmasasbothaholydayandholiday.
随机试题
TheFirstRuleofFinanceistolivewithinyourmeansbyspendingnomoret
[originaltext]Amobileofficeis,quiteliterally,anofficewhichiscapab
Forthispart,youareallowed30minutestowritealetteraskingforinformati
Radicalcutstosocialwelfarespendingtoreducebudgetdeficitscouldcaus
有一木器加工厂房,地上2层,层高5m,每层建筑面积2400㎡,平均划分2个防火分
A.含有该生物组织或细胞所表达的基因信息 B.含有该生物所有的基因组DNA信息
李先生的儿子今年3岁,名叫浩浩,刚上幼儿园不到三周。最近,李先生发现浩浩回家后不
治疗癫痫小发作的首选药是A.扑米酮 B.硫酸镁 C.乙琥胺 D.丙戊酸钠
( )承担着双重角色,既为单位择人,也为求职者择业。A.职业技术学校 B.人
瞬时记忆保存的时间一般在()秒以内。A:0.5B:1C:0.25D:4
最新回复
(
0
)