首页
登录
职称英语
When did the story happen? [br] [originaltext]M: Mum, I’m getting bored. Could
When did the story happen? [br] [originaltext]M: Mum, I’m getting bored. Could
游客
2024-11-02
48
管理
问题
When did the story happen? [br]
M: Mum, I’m getting bored. Could you tell me a story?
F: Well...It goes like this. The Paris Opera House was a huge building, with seventeen floors, of which seven were below the ground. Underneath the building there was a dark lake. In the middle of this lake was an island, and on that island, one hundred years ago, lived the Phantom.
M: Why was he called Phantom?
F: Because when he was born, he was so ugly that his own mother made him wear a mask, and force him to leave home while still a child. Years later, he made a secret home for himself inside the Pads Opera House. Nobody knew who he was, yet people could hear him singing at night. So they called him Phantom.
M: Could he sing well?
F: Yes, wonderfully. He even used this voice to gain power over Christine, a beautiful young singer at the Opera.
M: Did they fall in love with each other?
F: I can only say the Phantom loved Christine very much. And he wanted her for himself. In the end, he kidnapped her from the stage, in front of the whole audience.
M: Wasn’t there anyone saving her?
F: Yes, a man called Raoul. He loved Christine, too. But the Phantom captured him and kept him in a prison. In the Phantom’s house, Christine pulled off his mask. When she saw a horrible face with no nose and yellow eyes, she was shocked. But then she felt sorry for him. She gently kissed his face.
M: Did the Phantom become a handsome man?
F: No, sweet. But Christine’s kiss made him cry with joy for no one had ever touched him before. He released Raoul, and told him to take Christine away, to safety. Then he disappeared magically, and was never seen again.
选项
A、He was defeated by Raoul.
B、Christine saw his ugly face, and didn’t love him any longer.
C、No woman had ever touched Christine, so he felt afraid.
D、Christine kissed him and he was pleased and deeply moved.
答案
D
解析
原文有“Christine’s kiss made him cry with joy for no one had ever touched him before”一句。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3827616.html
相关试题推荐
AsIwasjustgettingfamiliarwiththisjob,Ihad______toaskmyboss.A、many
Ican’t______whathashappenedtothevegetables,fortheywerefreshlypicked
Accordingtothecourtruling,Israelhasto[br][originaltext]TheInterna
Accordingtothecourtruling,Israelhasto[originaltext]TheInternational
Wheredoesthisconversationmostlikelytakeplace?[originaltext]M:Hello.May
Whatisthemaintopicofthisconversation?[br][originaltext]M:Weseemtob
Whatisthemaintopicofthisconversation?[br][originaltext]M:Weseemtob
[originaltext]LetChildrenLearntoJudgeTheirOwn
______werereportedbytheweatherstationinChicago.[br][originaltext]
Howmanycarsaretowedfromthestreetseachyear?[br][originaltext]One
随机试题
Plagiarismiswidelyrecognizedasahighcrimeagainsttheprojectofscienc
Thatmanmustbeblind,______heisfeelinghiswayabout.A、soB、sinceC、forD、
[originaltext]SixtimesdefendingTourdeFranceWinnerLanceArmstrongin
NamesinAmericaMostparentsintheUnitedStatesgivetheir【T1】___
哲学史上的第一位哲学家是()A.苏格拉底 B.柏拉图 C.泰勒斯 D.巴
根据《物权法》,下列有关材料中.申请登记不动产登记时不提供的是()。A.不动产权
青少年的(),是社会工作者首先关注的工作重点。A.发展性需求 B.整体性需求
下列措施中,属于宽松货币政策的有()。A.降低银行法定存款准备金率 B.
建筑管道阀门试验要点不包括()。A.安全阀应由具备资质的单位进行检定 B
A.阿托品 B.解磷定 C.贝美格 D.尼可刹米 E.甘露醇解除有机磷中
最新回复
(
0
)