首页
登录
职称英语
Four Colombian police officers are dead and at least five more wounded after lef
Four Colombian police officers are dead and at least five more wounded after lef
游客
2024-10-31
34
管理
问题
Four Colombian police officers are dead and at least five more wounded after leftist rebels ambushed a police patrol in the _______ part of the country.
Four Colombian police officers are dead and at least five more wounded after leftist rebels ambushed a police patrol in the northwestern part of the country. Police officials say about 100 guerrillas from the Revolutionary Armed Forces of Colombia, or FARC, attacked a vehicle carrying the 22-man police patrol in the department of Risaralda. Military officials say they have sent additional army troops to the area. The FARC rebels are in preliminary peace talks with the government of President Andres Pastrana. The Colombian government has been fighting leftist rebels and right-wing paramilitary forces for nearly 40 years.
选项
A、northwestern
B、southwestern
C、northern
D、southeastern
答案
A
解析
注意与题于相关的细节便可判定A为,正确选项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3825093.html
相关试题推荐
FourColombianpoliceofficersaredeadandatleastfivemorewoundedafterlef
AccordingtoColombianofficials,whowasresponsibleforthemassacre?[br][o
Thepolicehasdecidedtoholdafull______tofindoutthecauseofthebigfir
Hewas________bythepolicewithbreakingthelaw.A、chargedB、accusedC、captur
Duringtherushhours,apolicemandirectstrafficattheintersection,and____
Whenhewasdrivinghome,hewasstoppedbytilepolicemanandwas_________of
Thekidnappingtookplace______.[br][originaltext]Algerianpolice,look
Thekidnappingtookplace______.[originaltext]Algerianpolice,lookingfo
Mybrotherhasdecidedtobecomeapoliceman,________whatmay.A、cameB、comeC、
WhatwasSulaimanHashim?[br][originaltext]PoliceinSingaporeareinvesti
随机试题
【B1】[br]【B6】A、NoB、NotC、Don’tC本题考查祈使句否定式。Don’t开头表示否定。故本题答案为C。
[img]2019m11x/ct_epekm_epelist_0006_201910[/img][originaltext]Theteacherisin
Hecriticizedeverythingandeverybody,andeven______hisfewfriends.A、ranover
[originaltext]W:Hey,Devon.Nicetoseeyouhere.M:Hi,Mary.Ididn’texpect
Inamomentofpersonalcrisis,howmuchhelpcanyouexpectfromaNewYork
简要回答资本不能带来长期经济增长的典型环境。
非现实感属于()。 (A)感觉功能障碍(B)感知综合障碍 (C)思
泥水式盾构掘进所用泥浆一方面起着稳定开挖面的作用,另一方面的作用是()。A.在
关于饰面施工工艺的说法,正确的是()。A.粘结剂厚度为10~15mm B
下列项目成本分析所依据资料中,可以计算项目当前实际成本,并可以确定变动速度和预测
最新回复
(
0
)