首页
登录
职称英语
When did people stop inventing? [br] [originaltext] There have been many gre
When did people stop inventing? [br] [originaltext] There have been many gre
游客
2024-10-30
50
管理
问题
When did people stop inventing? [br]
There have been many great inventions, things that changed the way we live. The first great invention was one that is still very important today—the wheel. For hundreds of years after that there were few inventions that had as much effect as the wheel. Then in the early 1800’s the world started to change. There was little unknown land left in the world. People did not have to explore much anymore. They began to work instead to make life better. In the second half of the 19th century many great inventions were made. Among them were the camera, the electric light and the radio.
The first part of the 20th century saw more great inventions. The helicopter in 1909. Movies with sound in 1926. The computer in 1928. And jet planes in 1930. This was also a time when a new material was first made. Nylon came out in 1935. The middle part of the 20th century brought new ways to help people get over disease. By the 1960’s most people could expect to live to be at least 60. By this time most people had a very good life. Of course new inventions continued to be made. But man now had a desire to explore again. The world was known to man but the stars were not. Man began looking for ways to go into space. Russia made the first step. Then the United States took a step. This is certainly just a beginning though. New inventions will someday allow us to do things we have never yet dreamed of.
选项
A、Movies with sound.
B、Nylon.
C、The radio.
D、The computer.
答案
C
解析
本题测试对细节内容的理解能力。根据文中的相关内容,可知除了radio是在19世纪下半叶发明的以外,其他几个选项都是20世纪的发明,因此正确答案为C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3823598.html
相关试题推荐
WhatisthepresentoccupationofJenetReno?[br][originaltext]FormerAt
WhatisthepresentoccupationofJenetReno?[originaltext]FormerAttorney
Whichtypeofrecordingisthetalkmostprobably?[br][originaltext]Hello
Whichtypeofrecordingisthetalkmostprobably?[originaltext]Helloevery
Wherehasthewomanbeen?[br][originaltext]M:It’sgoodtoseeyouback.How
Wherehasthewomanbeen?[originaltext]M:It’sgoodtoseeyouback.Howwasyo
Wheredoesthisconversationprobablytakeplace?[br][originaltext]W:Goodaf
EvenonSundays,fewerpeoplegoto_________churchthanbefore.A、theB、aC、/D
Thebuildingwasdestroyedby______tendaysago.[br][originaltext]Indi
Thebuildingwasdestroyedby______tendaysago.[originaltext]India-Work
随机试题
InSeptember,inBritain,youmayseealotofbirds【C1】______onroofsandt
BathBathbybusSeethesplendorofGeorgi
Itisallverywelltoblametrafficjams,thecostofpetrolandthequi
Thereisnodenyingthatstudentsshouldlearnsomethingabouthowcomputers
TheFrenchdivisionofMcDonald’shasrunadvertisementsthatincludedasur
关于监督施工单位按已批准的施工方案组织中的专项安全施工方案实施的说法,错误的是(
铲运机是一种能综合地完成()等工作的施工机械。A、铲土 B、装土 C、
下列哪种情形不属于医疗事故A.因不可抗力造成的不良后果 B.因患方原因延误诊疗
根据《个人外汇管理办法》和《个人外汇管理办法实施细则》,下列对于居民购汇的表述中
以下不属于钢梁安装质量验收主控项目的有()。A.焊缝探伤检验 B.涂装检验
最新回复
(
0
)