首页
登录
职称英语
Imagine what a nightmare it would be to never have a nightmare, to never ag
Imagine what a nightmare it would be to never have a nightmare, to never ag
游客
2024-10-28
58
管理
问题
Imagine what a nightmare it would be to never have a nightmare, to never again have a dream, to be banished forever from the topsy——turvy realm of sleep. Just imagine what it would be like one day to wake up and never fall asleep again, to be tortured in a twilight world of perpetual insomnia, lying in bed, exhausted but with eyes wide open, listening to the groans and whispers of the night——sleepless, until death mercifully claims you.
It’s not a lost Gothic chiller from Edgar Allen Poe but a very real, and very rare, disease called "fatal insomnia." We might have never heard of it without the medical detective work of an Italian family, which, it turns out, was stalked for centuries by a terrifying fate.
As clinical tapes show, insomnia has become an all-too waking reality for this family. But as difficult as their experience has been, it has pushed the outer boundaries of what we know about sleep and expanded our understanding of human disease itself. This family’s illness might lead to breakthroughs in curing diseases like Alzheimer’s and Parkinson’s.
Dr. Ignazio Roiter: "The first person to fall ill was my wife’s aunt. They said she was de- pressed." Dr. Ignazio Roiter is a country doctor. His wife, Elisabetta, is a descendant of a prominent Italian family with roots in Venice since the 1600s. Roiter’s medical training hadn’t prepared him for the sad and puzzling ailment that was suddenly overtaking Elizabetta’s aunt, a woman in her 40s. Dr. Roiter: "She appeared to be sleeping all the time, but then she claimed she had insomnia. The doctors were confused."
Sleeping pills were useless. The two could only watch in horror as the aunt’s health deteriorated. After a few months she could no longer walk, even speaking was an effort. Dr. Roiter: "The disease progresses very rapidly. Death comes suddenly." The aunt was dead one year after the onset of her mysterious sleepless condition. Then a year later, in 1979, it struck again. A second aunt became suddenly sleepless. [br] We can infer from the second paragraph of the passage that Edgar Allen Poe is _________.
选项
A、a film producer.
B、a chiller.
C、a writer
D、a doctor
答案
C
解析
推理题。文章第一段描述了“fatal insomnia”的种种骇人症状。第三段落“It’s not a lost Gothic chiller from Edgar Allen Poe...”的意思是:“这一切不是改编自埃德加·爱伦·坡小说的不为人所知的哥特派恐怖电影”。埃德加·爱伦·坡是美国著名作家,被认为是侦探小说的鼻祖,所以正确答案是C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3821315.html
相关试题推荐
Itishardtoimaginealargecitywithoutpolicemen,butsuchwasthe______in
Imaginebeinglaidupinahospitaland,asyou’rewheeleddownthesterile
Imaginewhatanightmareitwouldbetoneverhaveanightmare,toneverag
Imaginewhatanightmareitwouldbetoneverhaveanightmare,toneverag
Imaginewhatanightmareitwouldbetoneverhaveanightmare,toneverag
Imaginethatyou______ontoanotherplanet.A、sendB、weresentC、sentD、hadbeen
Imagineaworldinwhichtherewassuddenlynoemotion—aworldinwhichhuma
Imagineeatingeverythingdeliciousyouwant-withnoneofthefat.Thatw
Imagineeatingeverythingdeliciousyouwant-withnoneofthefat.Thatw
Imagineeatingeverythingdeliciousyouwant-withnoneofthefat.Thatw
随机试题
NipponexElectricsTokyo,Japan27August,2014AmperliteLtd146O’LearySt
BaltimoreLanguageInstitute300LightStreet,Baltimore,Maryland21202Tel:
Whenyouspeakonthetelephone,youcannotuseyourfacial(面部的)expression,e
Itiseasiertonegotiateinitialsalaryrequirement.Becauseonceyouarei
四君子汤的功用是A.健脾和胃 B.益气补中 C.健脾养胃 D.益气健脾
A.己糖激酶法B.葡萄糖氧化酶法C.尿酮体D.全血乳酸E.胰岛素抗体血糖测定的参
某变电站进行扩容,则在对变压器进行投运送电时,应对变压器进行()次冲击。5$;$
高尔夫球运动刚刚兴起时,有个奇怪现象:几乎所有的高尔夫球手都喜欢用旧球,特别是有
下列关于车辆购置税的说法中,正确的是()。A.车辆购置税以购置的所有车辆为课税
关于“脂肪酸β氧化”过程的叙述,正确的是 A.脂肪酸β氧化过程是在细胞质进行的
最新回复
(
0
)