首页
登录
职称英语
What did the protesters do? [br] [originaltext] Hundreds of demonstrators w
What did the protesters do? [br] [originaltext] Hundreds of demonstrators w
游客
2024-10-28
27
管理
问题
What did the protesters do? [br]
Hundreds of demonstrators who’ve been blocking one of Italy’s main railway lines since Friday in a protest about a local rubbish clump have agreed to end their demonstration. The protest in a small country station just south of Naples blocked the main North-South line and left tens of thousands of Italian rail travelers delayed or stranded. The protesters were angry at the government plans to reopen a local landfill site.
选项
A、The railway lines cut through their crop fields.
B、There were great noises at the local railway station.
C、Another railway line would be built.
D、A rubbish dumping area would be reused.
答案
D
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3820898.html
相关试题推荐
[originaltext]M:InMyPoets,youwriteaboutattendingreadings,andsocializi
[originaltext]M:[1-1]MaureenMcLaneisapoetandcritic.Afterherundergrad
[originaltext]M:InMyPoets,youwriteaboutattendingreadings,andsocializi
[originaltext]Interviewer:Letmeturnitontothemanwhomayendupthewinn
[originaltext]Interviewer:Letmeturnitontothemanwhomayendupthewinn
[originaltext]Interviewer:Letmeturnitontothemanwhomayendupthewinn
[originaltext]Interviewer:Goodevening,listeners.ThisisBBC.Todaywearev
[originaltext]Interviewer:Goodevening,listeners.ThisisBBC.Todaywearev
[originaltext]L:Weacceptbothcashandcreditcard,butitwillbesuchasma
[originaltext]L:Weacceptbothcashandcreditcard,butitwillbesuchasma
随机试题
(清华大学2007年试题)Seariseasaconsequenceofglobalwarmingwouldimmediately
Growingoldisnotexactlypleasantforpeoplein【C1】______Americancultu
Oneofthemostfamousandmosttalked-aboutactressestocomeoutofHollyw
关于图书质量检查的说法,错误的是( )。A.检查范围不包括图书的辅文 B.如
关于工程网络计划关键工作的说法,正确的是( )A.工程网络计划中关键工作的自由
《消防法》规定,国务院领导全国的消防工作。
患儿,男,10岁。睡梦中溃尿,每夜1次,精神不振,脉细弱。治疗应首选A.中极、三
可以调节库内氧气浓度的是()仓库。 A.特种 B.罐式 C.气调
人的社会行为根据行为对社会的作用是积极还是消极可以分为()。A.亲社会行为
甲公司为房地产开发企业,下列各项具有商业实质的资产交易中,甲公司应当适用《企业会
最新回复
(
0
)