首页
登录
职称英语
What does an advertisement say about English learning? [originaltext] An adv
What does an advertisement say about English learning? [originaltext] An adv
游客
2024-10-25
50
管理
问题
What does an advertisement say about English learning?
An advertisement says "Learn English in six weeks, or your money back". Of course, it never happens quite like that. As we know, no language is easy to learn except one’s mother tongue. And think how much practice that gets. Before the Second World War people usually learn English in order to read English literature. Now most people want to speak English. Every year many millions of people start to learn English. How do they do it?
Some people try at home, with books and tapes, some use radio or television programs, others go to school or attend evening classes. Nowadays people even may use the Internet or various computer softwares to study English. If they use English only two or three times a week, it will take a long time to learn it, like English learning at school. A few people try to learn English fast and study six or more hours a day. It is clearly easier to learn English in England, Canada, Australia or the United States. However, most people cannot afford this, and for many it is not necessary. They need English in order to do their work better. For example, most scientists and engineers chiefly need to be able to read books and reports in English. Whether English is learnt quickly or slowly, it is hard work. Good teachers, books and machines will help, but they cannot do the student’s work for him.
选项
A、English is the easiest language to learn.
B、English is as easy to learn as your mother tongue.
C、English call be learnt in six weeks.
D、It is easier to learn English on radio or TV.
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3816840.html
相关试题推荐
Atleastninepeoplewereinjuredwhen______.[br][originaltext]Russia:
Atleastninepeoplewereinjuredwhen______.[originaltext]Russia:Atlea
Whohasauthorizedtheweatherbulletin?[br][originaltext]Todayat12:00
Whohasauthorizedtheweatherbulletin?[br][originaltext]Todayat12:00
Whohasauthorizedtheweatherbulletin?[originaltext]Todayat12:00noon
Howmuchisthebudgetplanfor2005?[br][originaltext](21[D])TheHousepa
Howmuchisthebudgetplanfor2005?[originaltext](21[D])TheHousepasseda
TheVaccinationWeekcampaignwaslaunched______.[br][originaltext]This
WhatdoesanadvertisementsayaboutEnglishlearning?[originaltext]Anadv
Whatisthecharacteristicofcurrentaccount?[br][originaltext]W:MayIhelp
随机试题
PASSAGETHREE[br]What’sMeggie’sfeelingofdancingwithLuke?Excited.首段第五句提到A
A--ImportlicensingB--ExportrestrictionsC-
A.第1~4天 B.第5~14天 C.第15~28天 D.第15~20天
在学习“特异性免疫”时。教师结合现实生活中热点话题“HINI甲流”,并将流感疫苗
患者,男,18岁,晨练时突感左侧胸痛,气促。查体:呼吸30次/分,心率110次/
施工单位应当设立安全生产管理机构,按照国家有关规定配备专职安全生产管理人员。施工
提案:政协委员:政协会议A.菜肴:厨师:宴会 B.道具:演员:文艺演出
《起重机械安全规程》规定,露天工作于轨道上运行的起重机,均应装设()。A.起重限
某水库除险加固工程内容有: (1)溢洪道的闸墩与底板加固,闸门更换。 (2)
早强水泥砂浆锚杆的药包直径比钻孔直径()。A.小20mm左右 B.小10
最新回复
(
0
)