首页
登录
职称英语
Koehler said in an interview with a German newspaper that he didn’t believe [ori
Koehler said in an interview with a German newspaper that he didn’t believe [ori
游客
2024-10-25
11
管理
问题
Koehler said in an interview with a German newspaper that he didn’t believe
Koehler said in an interview with a German newspaper released on Saturday that he didn’t believe the world economy will fall into recession as a result of a war in Iraq. Koehler believed that international financial markets have developed a higher degree of resistance in recent years to such shocks. Many countries have learned lessons from the financial crises of the late 1990s, with many now having flexible exchange rates and higher currency reserves. "A lot depends on how long a possible war will last. I think that it will not come to a world recession," Koehler said, "Financial markets may also gain if any war in Iraq came to a swift conclusion."
选项
A、the world economy will fail to get rid of a recession.
B、the war in Iraq will bring the world economy to a recession.
C、the world economy has got enough resistance to a recession.
D、the world economy is still not flexible enough to resist to a recession.
答案
B
解析
根据新闻报道,Koehler认为对伊战争不会使世界经济衰退。He didn’t believe the world economy will fall into recession as a result of a war in Iraq.
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3816149.html
相关试题推荐
Manypeoplebelievethatourspecies______threatenedwithextinction.A、isB、a
Noonebelieveswhatthenewdirector______tohaveachieved.A、declaresB、confi
KoehlersaidinaninterviewwithaGermannewspaperthathedidn’tbelieve[ori
Whatistheeasiestwaytoshowthecomplexhierarchyofanewspaper?[originalt
ItishardtobelievethatShanghai______sofastwitheachpassingday.A、isch
Somepeoplebelievethatinternationalsportcreatesgoodwillbetweenthen
Somepeoplebelievethatinternationalsportcreatesgoodwillbetweenthen
Thegovernmentistobanpaymentstowitnessesbynewspapersseekingtobuy
Thegovernmentistobanpaymentstowitnessesbynewspapersseekingtobuy
Thegovernmentistobanpaymentstowitnessesbynewspapersseekingtobuy
随机试题
A、intensifiedB、alleviatedC、reshapedD、specifiedA最后一段第3句中的morerallies,第4句提到的a
WhyarevisitorstoBritainalwayscomplainingaboutEnglishfood?[br][origin
DoesLisaagreewithwhatFranksaidaboutherunderstandingofthehappiestpeo
DNA分子是由两条反向平行的多核苷酸组成的( )结构,两条链上的碱基根据互补配
关于制冷剂的描述,正确的是下列哪一项?A.天然制冷剂属于有机化合物类 B.空气
UML中,图聚集了相关的事物,()图描述了一个用例或操作的执行过程中以时
在收集客户家庭财务状况和生活状况信息时,专业理财师要做的是( )。A.考虑自己是
( )不属于企业人员内部供给预测的方法。A.经验推断法 B.人力资源信息
说明下面这段文字的含义并从中国传统法律文化的角度加以评析。 “刑新国用轻典,刑
价格卡特尔是一种()行为。A.差别化竞争 B.非合作竞争 C.锁定客户 D
最新回复
(
0
)