首页
登录
职称英语
What is the disadvantage of an excursion fare? [originaltext]T: Good morning. Ca
What is the disadvantage of an excursion fare? [originaltext]T: Good morning. Ca
游客
2024-10-23
78
管理
问题
What is the disadvantage of an excursion fare?
T: Good morning. Can I help you sir?
M: Yes, good morning. Er, my name is Adams. I am going to a conference in Sydney in July.
T: Yes. How long for?
M: I expect to be there for about three weeks.
T: I see. Well, there is an excursion fare.
M: How much would that be?
T: 795 pounds. That allows you one stopover, one stopover outside Australia.
M: Only one stopover?
T: Yes, that’s a restriction on excursion fares, one stopover and not in Australia.
M: I see. Well, I suppose it would be nice to have a stopover in the far east somewhere, Hong Kong or Bangkok. Hm. And there’s another point. Er, I’m going with two friends and we have got a friend in Perth in Australia. Now we all know him and it would be very nice to visit him on the way back to London after the conference.
T: Sorry sir. You’ve got to remember, no stopover in Australia on the excursion fare. Of course, you could pay the full fare.
M: Mm. No, I don’t really want that.
T: Or, well, there is something else you can do. You could take a single ticket to Sydney, that’s 400 pounds, and a ticket from Sydney to Perth, about 150 pounds, and then another single Perth to London, that’s about 420. That’s much less than the full fare. But remember, no stopovers allowed on single flights, so you wouldn’t be able to go to Bangkok or Hong Kong.
M: I see. Well, I’d just fly directly back to London. But look, if you don’t mind I think I’ll tall it over with my friends first and I’ll come back in a few days’ time. Um, I hope they’ll come to Perth with me. I’d really like to see my friends. Anyway, um, I’ll see you later.
T: That’s fine. I’ll see you next week perhaps. Goodbye.
M: Bye.
选项
A、More expensive than the usual price.
B、Only one stopover allowed.
C、Having only one Australian stop.
D、Many restrictions on it.
答案
B
解析
与A 、B 、C 相比,D 并没有提到旅游票价的具体劣势,故很可能不是答案。此外,本题题目问的是旅游票价的劣势,由that’s a restriction on excursion fares,one stopover and not in Australia可知答案为B 。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3814105.html
相关试题推荐
Whatwilltheworkersdotoprotestreducedwages?[originaltext]Atwo-day
WherewasthefirsttelephoneserviceinAmericaestablished?[originaltext]
WhatwasPaulaRadcliffe’sperformancelikeinAthens?[br][originaltext]
WhatwasPaulaRadcliffe’sperformancelikeinAthens?[originaltext]World
TheTurkishParliament’samendmentoftheconstitutionaimsat[originaltext]
WhichofthefollowingisNOTtrueforeachofthefivewinners?[originaltext]
Whoaretalking?[originaltext]W:Oh,amIgladtoseeyou!YoutookIntroductio
Whendoesthisconversationtakeplace?[originaltext]M:Hey,Helen,howareyou
Whatdoesitmeanbymentioning"oppositesidesoftheworld"?[originaltext]
Howmanystudentswereinthistestabouteconomics?[br][originaltext]Ho
随机试题
Givingthechildproblemshecan’tsolvewillonly______him.A、offendB、defeatC、
Howmuchdopeopleusuallytiphotelroomattendants?Theyusuallyleave_______
TelevisionhastransformedpoliticsintheUnitedStatesbychangingtheway
Simplifyeachofthefollowingalgebraicexpressions.(a)3x2-6+x+11-x2+5x(
A.-1500N·cm,顺时针方向 B.+1500N·cm,逆时针方向 C.
X线管阴极的作用是A.发射电子并聚焦 B.只发射电子 C.只聚焦 D.散热
关于高血压的发病情况,下列何种描述是错误的A、城市高于农村 B、发病与饮食有关
2020年3月9日,A在CME卖出50手9月份欧元兑换美元期货合约,价格为1.1
A.发汗、解热、抗炎 B.增加或调节免疫 C.收敛、止泻、止血 D.抗菌、
某房地产开发公司为增值税一般纳税人,2021年11月1日转让营改增前开发的A项目
最新回复
(
0
)