首页
登录
职称英语
Why did a contemporary Rip Van Winkle have to get educated to read the English
Why did a contemporary Rip Van Winkle have to get educated to read the English
游客
2024-10-23
67
管理
问题
Why did a contemporary Rip Van Winkle have to get educated to read the English newspaper?
If a contemporary Rip Van Winkle had slept for forty years and awakened today, he would have to go back to school before he could understand a daily newspaper or a magazine. Many new words have been added to the English language in the past forty years; and since Shakespeare’s time the number of words in the language has increased more than five times, from about 140,000 to somewhere between 700,000 and 800,000. Most of these new words have not come from borrowing, but from the natural growth of language-adaptation of elements already in the language.
The language has always changed, but the rate of change has been uneven. The most important of these periods occurred during the two hundred and fifty years after 1066, the year the Norman conquered England. Before the conquest, the inhabitants of England spoke Anglo-Saxon, a complex Germanic language. The Normans were Norsemen who, after generations of raiding, had settled in northern France in the tenth century and by 1066 were speaking a form of French. After their conquest of England they instituted Norman French as the dominant language--the language of the upper classes, of law, of government, and of such commerce as there was.
选项
A、Because many new words have been added to English.
B、Because he was illiterate before he went to sleep years ago.
C、Because after the accident, he lost his memory.
D、Because he was a Hungarian and couldn’t read English.
答案
A
解析
此题为测试原因的事实细节题。根据文中“Many new words have been added to the English language in the past forty years”,可知正确答案为A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3813845.html
相关试题推荐
TheEnglishlanguagecontainsa(an)______ofwordswhicharecomparativelysel
WhydidacontemporaryRipVanWinklehavetogeteducatedtoreadtheEnglish
Ateacher,withhisstudents,______anEnglishfilm.A、istoseeB、isseeingC、a
HowdidtheEnglishChannelcomeintobeing?[br][originaltext]F:Tom,doyou
HowdidtheEnglishChannelcomeintobeing?[originaltext]F:Tom,doyouknoww
ItispossibleforstudentstoobtainadvanceddegreeinEnglishwhilekno
ItispossibleforstudentstoobtainadvanceddegreeinEnglishwhilekno
IsthereanyevidencethatthestandardofEnglishasaforeignlanguageha
IsthereanyevidencethatthestandardofEnglishasaforeignlanguageha
IsthereanyevidencethatthestandardofEnglishasaforeignlanguageha
随机试题
Choosethecorrectletter,A,BorC.[br]Ifastudentmustworklate,itismo
Itishardlysurprisingthatsomethingcalleddarkenergyishardtostudy.
Thedebateoverspanking(打屁股)goesbackmanyyears,buttheessentialquest
[originaltext]Aguidedogisadogespeciallytrainedtoguideablindpers
[originaltext]ThewriterwhobecameMarkTwainwasbornasSamuelLanghorne
Accordingtoa【B1】________,about25%ofcollegestudentshaveapart-timej
患者男,43岁,主因食欲减退、乏力1年余就诊。查心肺未见异常,体温36.5℃,腹
关于后进生教育的策略,下列表述不正确的观点是()。A.关心爱护和尊重 B.消
下列属于国际收支项目的是()。A:贸易收支B:劳务收支C:外资对华直接投资
下列关于牙本质过敏症治疗的论述中,错误的是A.牙本质过敏症可以自愈,不必治疗
最新回复
(
0
)