首页
登录
职称英语
The Japanese bullet trains [br] [originaltext] For years now, the world’s fas
The Japanese bullet trains [br] [originaltext] For years now, the world’s fas
游客
2024-10-22
63
管理
问题
The Japanese bullet trains [br]
For years now, the world’s fastest trains, operating in Japan and France, have been stuck at a maximum operating speed of around three hundred kilometers an hour — in fact the latest Japanese bullet trains travel a bit slower than their predecessors, the emphasis of the designers being more on smoothness and economy. Now JR East, the country’s largest railway company, has unveiled a much faster train, capable of sustained speed of around 360 kilometers an hour.
The new train, which has been displayed in a dazzling teal color, looks very similar to the streamlined models already running on Japan’s high-speed railways, except for one unusual feature — extra emergency brakes in the form of cat’s ears — this, a response to the derailment of a bullet train after an earthquake last year.
选项
A、can run at a speed of 360 kilometers an hour.
B、shine with a dazzling silver color.
C、look very different from the streamlined models.
D、have their brakes like dog’s ears.
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3812985.html
相关试题推荐
Russia’soilindustryhasdonethefollowingEXCEPT[originaltext]Russia’s
Wherewasthefirsttelephoneservicein,Americaestablished?[originaltext]
Twohundredyearsago,peopleusedto[br][originaltext]Twohundredyearsa
WhydidthecouplerecognizeRod’svoiceontheradioimmediately?[originaltext
Whatisthemaintopicoftheconversation?[br][originaltext]M:Hi,Wendy.Wh
Whatisthemaintopicoftheconversation?[originaltext]M:Hi,Wendy.Whatare
Whathappenedafterthemanbuilthisfirstcomputer?[originaltext]W:Whatstar
Inthenexttwoandahalfyears______jobswillbecutbySony.[originaltext]
AbsenteeisminBritain______.[br][originaltext]Insomecountries,takin
AbsenteeisminBritain______.[originaltext]Insomecountries,takinglots
随机试题
[img]2016m3x/ct_eyyjscz2015c_eyyjscreadc_0070_20163[/img]Situatedatthehe
Forpeoplesufferingfromdepression,theadviceisusuallythesame:seekh
两种商品在两个人之间的分配,能被称为帕累托最优的条件是()。A.不使某个人受损失
B
桥梁整孔吊装或分段吊装逐孔施工中,为了加强桥梁的横向刚度,常采用梁间翼缘板有(
A. B. C. D.
下列四项去掉哪一项后,剩下的图形可以呈现出一定的规律性?()
A. B. C. D.
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
根据《建设工程工程量清单计价规范》GB50500-2013.投标人可以根据拟建
最新回复
(
0
)