首页
登录
职称英语
What is the main idea of this passage? [br] [originaltext] Three summers ago
What is the main idea of this passage? [br] [originaltext] Three summers ago
游客
2024-10-22
19
管理
问题
What is the main idea of this passage? [br]
Three summers ago, a young boy named Robert from the Harlem area of New York City found a special second home. He traveled away from the city to live with the Lober family in New York State spending the summer playing with other children, swimming and sailing a boat. Today, Robert continues to visit the Lobers who consider him a part of their family.
This special visit was made possible by an organization called the Fresh Air Fund started in 1877 when New York City was overwhelmed with the disease tuberculosis. Many children lived in crowded apartments. This accelerated the spread of the disease. So getting these children "fresh air" in the country was seen as a solution to this problem.
Today, the Fresh Air Fund still helps children from low-income communities in New York experience life in the country with a host family. Those children enjoy a free holiday and take part in activities they would not normally experience in the city. More than 65% of the children who visit a host family are invited back the next year. In this way, the children and families often maintain their friendships. Since it began, the Fresh Air Fund has provided free summer holidays to more than one million seven hundred thousand children from low-income communities. More than ten thousand New York City children enjoy Fresh Air Fund programs every year.
选项
A、More than 65%.
B、More than 55%.
C、More than 1,700,000.
D、More than 10,000.
答案
D
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3812048.html
相关试题推荐
Thenewsismainlyabout______.[br][originaltext]TheIndiangovernment
WhywastheUnitedStatescalleda"meltingpot"?[br][originaltext]The
WhywastheUnitedStatescalleda"meltingpot"?[originaltext]TheUnited
Whatisthemainsubjectofthistalk?[br][originaltext]Goodafternoon,
Whatisthemainsubjectofthistalk?[br][originaltext]Goodafternoon,
Whatisthemainsubjectofthistalk?[originaltext]Goodafternoon,andI’
Whatistheplacethewomancallsto?[br][originaltext]M:Hello,NationalEx
Whatistheplacethewomancallsto?[originaltext]M:Hello,NationalExpress
______politicianswerekilledintheterroristattack.[br][originaltext]
TheWHOsaysmillionsofpeopleareatrisk______.[br][originaltext]The
随机试题
MaryShelleywasjust18whenshewrotethehorror______’Frankenstein’.A、episo
【B1】[br]【B17】A、thenB、thereforeC、soD、howeverB此句是文章的最后一句话,是对文章的总结,所以此处需填入表示结
关于蛋白尿错误的是A.>150mg/d提示蛋白尿 B.>2000mg/d提示大
2010年,天津市全市生产总值突破9000亿元。据初步核算,并经国家统计局评估审
在下列选项中,属于心理过程的是() A.意志B.能力C.气质D.兴趣
B
根据《建设工程工程量清单计价规范》GB50500—2013,投标人对招标控制价
(2013年真题)常用的焊缝无损检测方法中,适合于焊缝内部缺陷检测的方法是()
关于土方回填的说法,正确的有()。A.回填料应控制含水率 B.根据回填工
根据《安全生产法》,关于建设项目安全设施“三同时”的说法,正确的是(??)A.矿
最新回复
(
0
)