首页
登录
职称英语
The National Trust in Britain, together with similar voluntary organizatio
The National Trust in Britain, together with similar voluntary organizatio
游客
2024-10-21
63
管理
问题
The National Trust in Britain, together with similar voluntary organizations, plays an increasingly important part in the preservation for public enjoyment of the best that is left unspoiled of the British countryside. Although the Trust has received practical and moral support from the government, it is not a rich government, supported by public taxes. It is a voluntary association of people who care for the unspoiled countryside and the ancient sites to preserve them for the permanent enjoyment of the public. It is a charity, which depends for its existence on voluntary support from members of the public. It has 160,000 members in England, Wales and Northern Ireland who pay a small subscription each year, and its primary duties are to protect the places of great natural beauty and historical interest and preserve them from the dangers of modern development and extinction.
The attention of the public was first drawn to the dangers threatening the great old houses and castles of Britain by the late Lord Lothian, who in 1935 said that, as a result of taxation and estate duty, most of these ancient houses were under sentence of death, ① When he died he left his great seventh century house and all its contents to the Trust Together with 4,500-acre park and estate surrounding it. This gift attracted wide publicity and it started the Trust’s "Country House Scheme". Under the scheme, with the cooperation of the government and thanks to the generosity of the general public, the Trust has been able to save and make accessible to the public about one hundred and fifty of these old houses, together with often very valuable contents. Whenever possible, the Trust seeks to maintain continuity and to preserve these as living realities rather than as dead museums. It is the view of the Trust that the families who give them to the nation and whose ancestors created them make the best possible curators.
In addition to country houses and open spaces the Trust now owns some examples of ancient wind and water mills, gardens, Roman antiquities, farms and small villages, cultural parks, as well as complete villages. In these villages no one is allowed to build, develop or disturb the old village environment and all houses completely maintain their original sixteenth-century style. The public definitely has free access to these areas and is only asked to respect the peace, beauty and wildlife. The preservation was part of history of Britain, and is now practiced by its organization, certainly will be carried on in the future, therefore, those cultural and historical relics will exist forever as long as people care for the environment in which they are living, both natural and cultural, ② [br] Who will take up the responsible managerial work of the old houses?
选项
A、The directors of the local branches of the Trust.
B、The men who enjoy the prestige in the local places.
C、The members of the organization.
D、The ex-owners of the structure.
答案
D
解析
事实细节题。文章第二段的最后一句话“It is the view of the Trust that the families who give them to the nation and whose ancestors created them makes the best possible curators.”信托机构认为把古建筑捐给国家的家庭是最好的馆长,他们可以照管老宅。选项A 信托机构的地方机构负责具体的事务;选项B “当地名流”,文中没有提及;机构会员只是捐款,所以排除选项C 。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3811335.html
相关试题推荐
Whatistheplacethewomancallsto?[br][originaltext]M:Hello,NationalEx
Whatistheplacethewomancallsto?[br][originaltext]M:Hello,NationalEx
Whatisthenationalityoftheresearchers?[br][originaltext]Happinessis
Whatisthenationalityoftheresearchers?[br][originaltext]Happinessis
Theseancientbuildingarepartofournational______which,ofcourse,should
TheWorldHealthOrganizationreportedtheenvironmentalhealthrisks,NOTinclu
Theauthorwasrequiredtosubmitan______ofabout200wordstogetherwithhis
TheNationalTrustinBritain,togetherwithsimilarvoluntaryorganizatio
Whatistheplacethewomancallsto?[br][originaltext]M:Hello,NationalEx
Whatistheplacethewomancallsto?[br][originaltext]M:Hello,NationalEx
随机试题
[originaltext]W:Whatwouldyoulikeforbreakfast?M:Breadandmilk.Q:What
Humanshavealwayslookedattheheavensand【C1】______aboutthenatureofth
NumberSenseMan,eveninthelowerst
ABritishstudyfoundthatBvitaminscouldreducebrainshrinkageinolder
TheInternetandInternetuserscanbetargetsforhackers.Hackersarepeop
熊彼特认为创新的目的是( )。A.开发新的资源 B.开辟新的市场 C.获得
社区照顾模式的不足包括()。A.资源及权力下放可能引发的政府责任与角色问题
关于木质素纤维进行灰分含量测试中,下列步骤正确顺序为()。①加热高温炉至试验温
“音乐欣赏课中,陈老师介绍作曲家生平,描述音乐标题、歌词意义,并引导学生为音乐加
13岁小儿用药剂量为成人的A.1/5~1/4B.1/4~1/3C.1/3~2/5
最新回复
(
0
)