首页
登录
职称英语
Jules Verne was [br] [originaltext] Jules Verne was a Frenchman who was born
Jules Verne was [br] [originaltext] Jules Verne was a Frenchman who was born
游客
2024-10-19
55
管理
问题
Jules Verne was [br]
Jules Verne was a Frenchman who was born in 1828. [11]He was not an inventor and he was not a scientist, but he read a great many scientific books. He had a very strong imagination and he loved adventure. He wrote a number of exciting books about the things which he thought that scientists and inventors would one day be able to do. For example,one book was called From the Earth to the Moon. In this book, three men and a dog made a journey around the moon. They did this in a hollow "ship" fired from a gun. After going around the moon, they returned to the earth and splashed down into the sea. It was not far from where the first real moon travelers landed in July 1969, about a hundred years later! Jules Verne’s most famous book is 20,000Leagues Under the Sea. In those days, submarines had not been invented but he described an underwater ship very like a modern submarine. The captain of the submarine in this book is called Captain Nemo, and he and his crew have many strange adventures and find many strange things at the bottom of the ocean. [12]In all his books Jules Verne used his scientific knowledge as well as his imagination in describing future inventions. Sometimes he was wrong, of course, [13]but often the accuracy of his descriptions was very surprising.
选项
A、his knowledge of science and his own experiences in adventure.
B、his imagination and his love for science.
C、his own experiences in adventure and his imagination.
D、his knowledge of science and his imagination.
答案
D
解析
短文提到,Verne在描写未来发明的过程中运用了他的科学知识和想象力,故D为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3807834.html
相关试题推荐
XMRVisthenameofa[br][originaltext]Aninfectiousviruslinkedtotwo
Whowillbethechairmanoftheconference’?[br][originaltext]TheUnited
Whowillbethechairmanoftheconference’?[originaltext]TheUnitedNation
JulesVernewas[br][originaltext]JulesVernewasaFrenchmanwhowasborn
JulesVernewas[br][originaltext]JulesVernewasaFrenchmanwhowasborn
WhatwillNOTbediscussedbypoliticiansduringtheG8Summit?[originaltext][
ThenextgenerationofretireeswillbethefollowingEXCEPT[originaltext]T
YogacanbehelpfultoourhealthinmanyaspectsEXCEPT[br][originaltext]
YogacanbehelpfultoourhealthinmanyaspectsEXCEPT[originaltext]Weha
Oneofthehobbiesthecavemenhadwas[br][originaltext]Inallhistory,w
随机试题
TheNobelPrizeTheNobelPrizewasfoundedbySwedish
[originaltext]Eachdayweallmakemanychoices;mostofthesechoicesare
患者女性,26岁。孕36周,尿频、尿急、尿痛3天,伴阴道分泌物增多。查体:尿道口
Whichofthefollowingcorrectlydescrib
20世纪70年代以后,创业投资基金开始将其领域拓展到对( )的并购投资。A.新
近年由于金融海啸、欧债危机等因素影响,台湾多层次资本市场市场总体成交值从2010
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
为昏迷病人插胃管,为了提高成功率,当胃管插至15cm时将病人头部托起,使下颌靠近
对于现金和银行存款之间的相互划转业务,即从银行提取现金或将现金存入银行的经济业务
浴池内设置的电气照明灯具,应采用()灯具。A.闭合型 B.封闭型 C.密闭
最新回复
(
0
)