首页
登录
职称英语
Why is the weight loss plan called the Scarsdale diet? [br] [originaltext] T
Why is the weight loss plan called the Scarsdale diet? [br] [originaltext] T
游客
2024-10-19
42
管理
问题
Why is the weight loss plan called the Scarsdale diet? [br]
The latest diet fad is not really new. It is called the Scarsdale diet and was originally outlined 20 years ago by Dr. Herman Tarnower, a cardiologist and internist from Scarsdale, New York. The diet became popular when people from Scarsdale who had used the diet successfully sent mimeographed copies to their friends in other parts of the country. Since his book the Complete Scarsdale Medical Diet was published last year, he has sold 270,000 copies, and the diet has become a national pastime. In his book, Dr. Tarnower claims that a dieter who follows his plan will be able to lose up to 20 pounds in 2 weeks. The diet is very simple, but it requires a great deal of discipline. For two weeks at a time the dieter must follow a strict menu that does not provide for any substitutions by the dieter. There is no alcohol, no oil arid no sugar allowed, and raw celery or carrots are the only snacks allowed. Although the amount of food that the dieter may eat is not limited, most dieters average less than one thousand calories a day. Many complain that their energy levels are low, but most are very satisfied with the results.
选项
A、It is a limited-intake diet. .
B、It is a new high-energy diet.
C、It is a restricted-menu diet.
D、It is a two-thousand-calorie diet.
答案
C
解析
细节题。用排除法解题可较易选出答案。文中最后说到,根据Scarsdale diet,节食者平均每天摄入不足一千卡路里的能量,很多人抱怨这太低了。所以马上可以排除C(high—energy diet)、D(a two—thousand-calorie diet)。文中又说到Scarsdale diet的菜单不含酒精、油、糖,只有芹菜、胡萝卜可以当零食,但是吃的数量是不限制的,所以也可以排除A(a limited-intake diet),因为A是指数量上的限制:而B(a restricted-menudiet)是只进食内容上的控制,故选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3807447.html
相关试题推荐
Whatchangehasbeenannounced?[br][originaltext]Passengersofflight17
Whatchangehasbeenannounced?[originaltext]Passengersofflight17bound
Whichofthefollowingisnottrue?[br][originaltext]Atleast32peoplew
Whatdoesasundialmeasureaccordingtothepassage?[br][originaltext]Hu
Whatdoesasundialmeasureaccordingtothepassage?[originaltext]Humansh
Whatisthenameofthegirlbeinginterviewed?[originaltext]M:Today,Iamint
Whydoesthewritersuggestthatyoushoulddotheworkyourself?[originaltext]
Wheredoestheconversationtakeplace?[br][originaltext]F:Well,What’llit
Wheredoestheconversationtakeplace?[br][originaltext]F:Well,What’llit
Wheredoestheconversationtakeplace?[originaltext]F:Well,What’llitbe,Ri
随机试题
Thisdiscrepancy(wasintriguingto)AlfredWegener,ayounggeologist(working
[originaltext]ElizabethBlackwell,bornin1821inBristol,England,wasth
Stayinghungryandfoolishinstudymaysteeryoutowardssuccess,andyourchoi
[originaltext]Somepeopledonotlikeanythingtobeoutofplace;theyare
能反映骨髓造血功能的化验是A.血红蛋白量 B.红细胞计数 C.血小板计数
有的人决定事情时容易受别人的影响,这是思维缺乏() A.深刻性B.独立性
习近平说,要“处理好改革”“最先一公里”和“最后一公里”的关系,突破“中梗阻”,
下列说法正确的有:()A.甲明知乙要盗窃丙家中财物,仍出于个人目的,利用其
下列关于经济法和调整经济的法叙述有误的是( )。A.经济法是市场经济制度的基本
电站汽轮机多采用()机组。A.辐流式 B.背压式 C.凝汽式 D.抽气式
最新回复
(
0
)