首页
登录
职称英语
High-quality customer service is preached by many, but actually keeping cust
High-quality customer service is preached by many, but actually keeping cust
游客
2024-10-17
47
管理
问题
High-quality customer service is preached by many, but actually keeping customers happy is easier said than done.
Shoppers seldom complain to the manager or owner of a retail store, but instead will alert their friends, relatives, co-workers, strangers — and anyone who will listen.
Store managers are often the last to hear complaints, and often find out only when their regular customers decide to frequent their competitors, according to a study jointly conducted by Verde Group and Wharton School.
"Storytelling hurts retailers and entertains consumers, " said Paula Courtney, President of the Verde Group. " The store loses the customer, but the shopper must also find a replacement. "
On average, every unhappy customer will complain to at least four others, and will no longer visit the specific store. For every dissatisfied customer, a store will lose up to three more due to negative reviews. The resulting "snowball effect" can be disastrous to retailers.
According to the research, shoppers who purchased clothing encountered the most problem. Ranked second and third were grocery and electronics customers.
The most common complaints include filled parking lots, cluttered shelves, over-located racks, out-of-stock items, long check-out lines, and rude salespeople.
During peak shopping hours, some retailers solved the parking problems by getting moonlighting (业余兼职的) local police to work as parking attendants. Some hired flag wavers to direct customers to empty parking spaces. This guidance eliminated the need for customers to circle the parking lot endlessly, and avoided confrontation between those eyeing the same parking space.
Retailers can relieve the headaches by redesigning store layouts, pre-stocking sales items, hiring speedy and experienced cashiers, and having sales representatives on hand to answer questions.
Most importantly, salespeople should be diplomatic and polite with angry customers.
"Retailers who’re responsive and friendly are more likely to smooth over issues than those who aren’t so friendly," said Professor Stephen Hoch. "Maybe something as simple as a greeter at the store entrance would help. "
Customers can also improve future shopping experiences by filling complaints to the retailer, instead of complaining to the rest of the world. Retailers are hard-pressed to improve when they have no idea what is wrong. [br] Why are store managers often the last to hear complaints?
选项
A、Most customers won’t bother to complain even if they have had unhappy experiences.
B、Customers would rather relate their unhappy experiences to people around them.
C、Few customers believe the service will be improved.
D、Customers have no easy access to store managers.
答案
B
解析
商店经理总是最后一个接到投诉这一事实出现在第三段首句。观察其前后,确定原因应在第二段寻找。第二段提到顾客很少向经理或者零售店的经理或老板投诉,然后由but instead转折到:他们会警告自己的朋友.亲戚、同事等。[B]中的relate their unhappy experiences to people around them与原文的alert their friends,relatives,co-workers意思一致,故答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3805565.html
相关试题推荐
I______alettertoanInternetservicethatdistributesjournalists’questionst
Thetrainticketis______forfivedays.A、validB、valuableC、serviceableD、functi
Oneofmy______customerswasFred,anelectronicssalesman.A、regularB、normalC、
______you______acomplainttolodge,pleasecontacttheDepartmentofCustomerS
Thatintelligencetestsactuallygiveameasurementoftheintelligenceofindiv
Thatcustomerwantedtoreturnthepensheboughtbecausehesaidthey______eas
High-qualitycustomerserviceispreachedbymany,butactuallykeepingcust
Hisbadeyesight_____himfrommilitaryservice.A、contemptedB、exemptedC、attempt
Thatworkisneededbynextweek,somakesure_____tothedeadline.A、forkeeping
Areyouawarethatyouactuallypossesssixsenses?Thesixthisamuscular
随机试题
Ihavealotofbeefswithpublicschool—eventhoughsomeofmygoodfriends
【T1】尽管去年发生了许多自然灾害和人为的灾害,但是旅游者比以往更加坚决地出门旅行。(man-made)虽然去年12月亚洲的海啸产生了巨大的破坏力,伦敦和巴厘岛
属于变动成本()。A.折旧费 B.管理人员的工资 C.材料费 D.人工费
坚毅苍劲的青松,挺拔摇曳的翠竹,迎风傲雪的冬梅,它们虽系不同属科,却在时艰中同生
关于混凝土的几种强度,回答下列问题:(4)关于抗弯拉强度正确的说法是()。A.
(2016年真题)基金销售机构包括基金管理人以及经()认定的可以从事基金销
呈球形或五角状扁球形,顶端有五角星状裂隙,质硬而脆的药材是A.补骨脂 B.枳壳
贴骨疽、脱疽、流注、痰核、鹤膝风等,患处漫肿无头,皮色不变,酸痛无热,口中不渴,
有关絮凝度表述不恰当的是A.絮凝度是表述混悬剂絮凝程度的重要参数B.通常用混悬剂
A.牛黄 B.土鳖虫 C.海螵蛸 D.桑螵蛸 E.蟾酥药用部位为干燥内壳
最新回复
(
0
)