首页
登录
职称英语
What is the first guideline to investing according to the speaker? [br] [origin
What is the first guideline to investing according to the speaker? [br] [origin
游客
2024-10-16
57
管理
问题
What is the first guideline to investing according to the speaker? [br]
Hi, I’m George Boros. Have you always wanted to invest, but didn’t know where to get started? We’re here today to present you with three basic guidelines to smart investing, for your future.
Number one is to have clear goals. Decide how many years you will invest for, and what your needs will be in the future.
Number two is to understand the range of possibilities. You’ll want a diversified portfolio: one with a mix of stocks, mutual funds, bonds and cash. It’s a jungle out there. Each of these products has different risks associated with them and also different potential rewards. Understand them before you buy, so there won’t be any big surprises later.
Finally, number three is to have realistic expectations. As our friend Leonardo da Vinci said in the year 1500 :"He who wishes to be rich in a day will be hanged in a year."
Over the past several years, New York stocks have averaged 30% annual returns, but don’t count on this continuing. While it’s true that since the year 1900, stocks have averaged an 11% annual return, it’s a roller-coaster ride with many minus years as well, so you have to stay in for the long term—you have to weather the storm—and not be too greedy.
Well, let’s get started and Happy hunting! For FNN, this is George Boros reporting.
选项
A、Invest in the New York Stock Exchange.
B、Don’t expect enormous gains.
C、Save at least 11% of earnings a year.
D、Remain calm whatever happens.
答案
B
解析
本题测试对细节内容的推测理解能力。根据原文,投资的第三条方针是“realistic expectations”(期望值要现实),而从所举的纽约证券交易所的例子可以看出,不能期望过高的回报,因此正确答案为B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3804353.html
相关试题推荐
Whereisthisconversationtakingplace?[br][originaltext]M:You’llbeinRoo
Whereisthisconversationtakingplace?[br][originaltext]M:You’llbeinRoo
Whereisthisconversationtakingplace?[br][originaltext]M:You’llbeinRoo
Whatdoesthemanwanttobuy?[br][originaltext]Todd:Hi,Anne.Uhlisten,I
Whatdoesthemanwanttobuy?[originaltext]Todd:Hi,Anne.Uhlisten,Iwaswo
WhatchangeshappenedattheAcademyAwards?[originaltext]Thisyear,somet
Whendidtheviolencestart?[br][originaltext]ThousandsofterrifiedUzbek
WhichofthefollowingstatementsisTRUEaccordingtothepassage?[br][origi
WhichofthefollowingstatementsisTRUEaccordingtothepassage?[originaltex
Accordingtothisconversation,whichisnotincludedinordertolivealonger
随机试题
AlthoughnolongerslavesaftertheCivilWar,Americanblackstooknosignifica
Latelastyear,Airbnbannouncedthatit’sgoingafterthemajorhotelchain
[originaltext]W:Hi,Michael.Icanhardlyrecognizeyou.Whyareyoudressedu
Thinkbeforeyoupost.Youmightnotbeawareofhowmuchinformationyou’re
甲、乙两台压缩机分别在GB/T10079-2001《活塞式单级制冷压缩机》规定的
赵某,男,58岁,体重90kg身高175m,退休工人。血压138/76mmg,体
变压器接线组别表明()间的关系两侧线电压相位$;$两侧相电压相位$;$两
【材料一】在某市一条不足400米长的步行街上,清洁工人清理出人们吐掉的口香糖约1
通过招投标,甲、乙两家建筑公司分段承包了某行政部门监管的X公司投资的一高速公路建
下列对精神障碍中木僵的临床表现,叙述不正确的是( )。A.是一种精神活动的全面
最新回复
(
0
)