首页
登录
职称英语
The Senate bill aims to ______ within the next seven years. [br] [originaltext]
The Senate bill aims to ______ within the next seven years. [br] [originaltext]
游客
2024-10-16
52
管理
问题
The Senate bill aims to ______ within the next seven years. [br]
U.S. Senate has passed a landmark bill aimed at ending the country’s huge budget deficits within the next seven years. It would cut government spending by more than 900,000 million dollars. Health, education and hundreds of other programs will be hit. The bill was passed last week by the House of Representatives. And congressional leaders now have to work out a compromise. A BBC Washington correspondent says the stage is now set for a confrontation with the White House. President Clinton has threatened to veto the Republican plans.
选项
A、a similar bill has been passed
B、the President might oppose The plan
C、the Senate bill was passed by 57 to 42
D、the White House is facing opposition
答案
B
解析
有关原因的推理题。根据文中最后一句可推测答案为B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3803687.html
相关试题推荐
Peoplehavebeenpaintingpicturesforatleast30,000years.Theearliest
Peoplehavebeenpaintingpicturesforatleast30,000years.Theearliest
Peoplehavebeenpaintingpicturesforatleast30,000years.Theearliest
TheSenatebillaimsto______withinthenextsevenyears.[br][originaltext]
Whatisthemaintopicofthispassage?[br][originaltext]Thosewhohad
Whatisthemaintopicofthispassage?[originaltext]Thosewhohadseent
JohnandKen’scarsdon’thavemuchincommonEXCEPT_______.[originaltext]Ken
Whatarethetwospeakerstalkingabout?[br][originaltext]W:Willyoutellus
NATOtroopswilljoinin______.[br][originaltext]NATOtroopsaretojoint
Whendidtheworld’spopulationreachsixbillion?[br][originaltext]F:Profes
随机试题
[originaltext]DidJanegiveyouanexplanationaboutwhythedeliverywaslate?
•Lookattheformbelow.•Someinformationismissing.•Youwillhearamanphon
WhenhisdaughterMarywentoutforhereveningwalkDoctorCochransatfo
Inthissection,youaregoingtoreadapassagewithtenstatementsattachedto
【B1】[br]【B8】[originaltext]Sportisnotonlyphysicallychallenging,bu
TheAlzheimer’sAssociationandtheNationalAllianceforCaregivingestimat
旅馆门厅(大堂)内,下列哪一项不是必须设置的功能?( )A.商务中心 B.旅
《建筑基坑支护技术规程》(JGJI20·2012)规定:软土基坑开挖应按(
关于薪酬公平性的说法,正确的是( )。A.同一地区的不同企业中类似职位的薪酬应
(2015年真题)采用锁口管接头的地下连续墙的施工工序包括:①开挖沟槽②吊放钢筋
最新回复
(
0
)