首页
登录
职称英语
The issue concerning who controls the Internet will be discussed ______. [br] [
The issue concerning who controls the Internet will be discussed ______. [br] [
游客
2024-10-16
20
管理
问题
The issue concerning who controls the Internet will be discussed ______. [br]
(21[A])Who controls the Internet and how richer nations should subsidize its growth in poorer countries are central issues for dividing planners a month ahead of the first U.N. summit on information technology.
More than 50 heads of states have confirmed their attendance for the Dec. 10-12 meeting in Geneva, but there’s still no agreement on what they’ll be asked to consider. (22[A])Therefore government, business and civic representatives are convening Monday in the Swiss city to try to narrow differences over such controversial issues as government oversight of online media that several rounds of talks failed to overcome.
选项
A、More than 50 heads of states.
B、Government representatives.
C、Representatives of business.
D、Representatives of citizens.
答案
A
解析
细节题。新闻中说:因此为了在有争议的问题上达成一致,政府、商业以及市民代表于星期一在瑞士城参加会议,因此选择A 项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3803640.html
相关试题推荐
TheissueconcerningwhocontrolstheInternetwillbediscussed______.[br][
InternetWillSoonCloseTheInternet,perhapsthem
InternetWillSoonCloseTheInternet,perhapsthem
InternetWillSoonCloseTheInternet,perhapsthem
InternetWillSoonCloseTheInternet,perhapsthem
Thetextbookquestionaswellasotherissuesisgoingtobediscussedwhenthe
TherehavebeennoshortageofinsaneoverambitiousideasontheInternet.
TherehavebeennoshortageofinsaneoverambitiousideasontheInternet.
It______ontheInternetwithrespondentswhovolunteeredtoparticipate,andwas
WhofirstcreatedthenetworksthatlaterdevelopedintotheInternet?[br][or
随机试题
EATS,SHOOTSANDLEAVES—abookreview
26岁,初产妇,孕29周,胎动胎心消失1周入院。经人工破膜及催产素点滴娩出一死婴
某病人7缺失,8面有一龋洞,经口内治疗后,要求修复。行固定义齿修复时,最佳的选择
以下有关突触后抑制的叙述,哪项是错误的:A.由抑制性突触的活动引起; B.突出
硫脲类抗甲状腺药可引起下列哪种严重的不良反应A、黏液性水肿 B、粒细胞缺乏症
功效有某种共性的药物配合应用,辅药能增强主药的疗效。这种配伍关系是A、相使 B
根据课程内容的组织方式,可以把课程分为()。A.学科课程与经验课程 B.显
培训项目的课程系列计划以()为导向。A.培训目标 B.培训过程 C.培训方
为了温暖度过寒冷的冬天,如今许多建筑都会在外墙做保温层,但很多时候,也恰恰是这层
委托人在得到证券经纪商同意后可以透支。 ()
最新回复
(
0
)