首页
登录
职称英语
Students of United States history, seeking to identify the circumstances tha
Students of United States history, seeking to identify the circumstances tha
游客
2024-10-15
46
管理
问题
Students of United States history, seeking to identify the circumstances that encouraged the emergence of feminist movements, have thoroughly investigated the mid-nineteenth-century American economic and social conditions that affected the status of women. These historians, however, have analyzed less fully the development of specifically feminist ideas and activities during the same period. Furthermore, the ideological origins of feminism in the United States have been obscured because, even when historians did take into account those feminist ideas and activities occurring within the United States, they failed to recognize that feminism was then a truly international movement actually centered in Europe. American feminist activists who have been described as "solitary" and "individual theorists" were in reality connected to a movement — Utopian socialism — which was already popularizing feminist ideas in Europe during the two decades that culminated in the first women’s rights conference held at Seneca Falls, New York, in 1848. Thus, a complete understanding of the origins and development of nineteenth-century feminism in the United States requires that the geographical focus be widened to include Europe and that the detailed study already made of social conditions be expanded to include the ideological development of feminism.
The earliest and most popular of the Utopian socialists were the Saint-Simonians. The specifically feminist part of Saint-Simonianism has, however, been less studied than the group’s contribution to early socialism. This is regrettable on two counts. By 1832 feminism was the central concern of Saint-Simonianism and entirely absorbed its adherents’ energy; hence, by ignoring its feminism, European historians have misunderstood Saint-Simonianism. Moreover, since many feminist ideas can be traced to Saint-Simonianism, European historians’ appreciation of later feminism in France and the United States remained limited.
Saint-Simon’s followers, many, of whom were women, based their feminism on an interpretation of his project to reorganize the globe by replacing brute force with the rule of spiritual powers. The new world order would be ruled together by a male, to represent reflection, and a female, to represent sentiment. This complementarity reflects the fact that, while the Saint-Simonians did not reject the belief that there were innate differences between men and women, they nevertheless foresaw an equally important social and political role for both sexes in their Utopia.
Only a few Saint-Simonians opposed a definition of sexual equality based on gender distinction. This minority believed that individuals of both sexes were born similar in capacity and character, and they ascribed male-female differences to socialization and education. The envisioned result of both currents of thought, however, was that women would enter public life in the new age and that sexual equality would reward men as well as women with an improved way of life. [br] What are not the shortcomings of Students of United States history seeking to identify the circumstances that encouraged the emergence of feminist movements?
选项
A、They have analyzed less fully the development of specifically feminist ideas and activities.
B、The ideological origins of feminism in the United States have been obscured.
C、They failed to recognize that feminism was then a truly international movement actually centered in Europe.
D、They have thoroughly investigated the mid-nineteenth-century American economic and social conditions.
答案
D
解析
细节理解题。文章的第一段列举了一系列的缺陷,只有D项没有被提及。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3802536.html
相关试题推荐
Somestudentswanttoattendauniversityintheirhomecountry,whileother
Nowadays,alotofChinesestudentshavechosenEnglishastheirmajorsubje
StudentsofUnitedStateshistory,seekingtoidentifythecircumstancestha
Thediscontentedstudents_________byboycottingtheschool-cafeteria.A、reward
Thestudentsandteachersaliketookgreat______attherudewaythepresident
Hegaveabrief______ofthehistoryoftheuniversitybeforetheopeningofth
Moreandmoreadultstudentsarerentingfiatstoliveawayfromcampus,and
1 AcenturyagointheUnitedStates,whenanindividualbroughtsuitagainsta
1 AcenturyagointheUnitedStates,whenanindividualbroughtsuitagainsta
Whenstudentsarechoosingdifferentclubs,theyaretoldthatitisbetter
随机试题
WhydidtheWHOsuspenditsoperation?[originaltext]TheWorldHealthOrgani
(1)Ithaslongbeenbelievedthatthesmartphonesinourpocketsareactuall
Theadvocatesofnatureurgedmoregreencoverageon__________lots.A、vainB、va
AweekofheavyreadinghadpassedsincetheeveninghefirstmetRuthMorse
"Whatmakesyou______I’mafarmer?"theFrenchmanasked.A、tothinkB、thinkC、thi
有抗渗要求的混凝土中,优先选用何种水泥?A.矿渣水泥 B.火山灰水泥 C.粉
符合维生素B的理化特点的是()。A.在紫外线照射下易分解 B.有Cu、
2009年底某煤矿发生瓦斯爆炸事故,该事故造成29人死亡。 该煤矿上年产量
确诊α型海洋性贫血的依据是()A.周围血象呈小细胞低色素性贫血 B.骨髓红
缺血性脑血管疾病的主要治疗措施是A.血管扩张剂 B.利尿剂 C.脱水剂 D
最新回复
(
0
)