首页
登录
职称英语
Last year more than a million and a half foreign tourists visited the United
Last year more than a million and a half foreign tourists visited the United
游客
2024-10-13
24
管理
问题
Last year more than a million and a half foreign tourists visited the United States. In order to understand intercultural problems better, and perhaps to find ways to improve the American image abroad, a reporter recently interviewed some of these visitors as they were leaving to return home. He especially wanted to find out their first impressions of the United States, what places they most enjoyed visiting, and some of their likes and dislikes.
As far as first impressions are concerned, almost all of the foreigners were impressed by the tremendous size of the country. The United States, of course, is a large country. The distance between San Francisco and New York is about the same as that between Gibraltar and Baghdad. Indeed, the entire Mediterranean Sea could easily fit within the country’s borders. Even expecting this, foreigners who visit the United States for the first time are overwhelmed by the vast distances. Apparently to be believed, such distances have to be traveled.
The foreign visitors were also impressed by the range of climate and the variety of scenery in the country. Many were amazed to discover that, in the same day, they could travel from the snowy cold of New England winter to the sunny warmth of Florida sunshine. Even in the single state of California, they could find sandy beaches, rocky shores, tropical vegetation, hot dry deserts, redwood forests, and towering snow-capped mountains.
They were also impressed by the informal friendliness of Americans. Whether on buses, trains, planes, or at vacation or scenic resorts, there visitors generally agreed that they had been greeted warmly. On the other hand, some reported that hotel clerks, waiters, and taxi drivers were often unsympathetic, impatient, and rude. The most common complaint of all was that so few Americans can speak any language but English, and some foreign visitors claimed that they had difficulty understanding the American accent. [br] What does "this" in "Even expecting this" (para. 2) refer to?
选项
A、The distance between San Francisco and New York.
B、The vastness of the country.
C、The size of the Mediterranean Sea.
D、The country’s borders.
答案
B
解析
本题属指代题,主要测试考生在短文中理解词义的能力。相关信息为第二段。与原文比较可知,A、C、D三项均不符合文意。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3799610.html
相关试题推荐
Mostpeoplewoulddescribeadollarmillionaireasrich,yetmanymillionair
Mostpeoplewoulddescribeadollarmillionaireasrich,yetmanymillionair
Whatisthespeakertalkingabout?[originaltext]ThisweekinourForeignS
______intheUnitedStates,St.Louishasnowbecomethe24thlargestcity.A、Be
TheGreatWallistheplace______almostalltouristswouldliketovisitwhen
Throughout,______hasremainedabusy,workingchurchwheremillionshavecome
AccordingtotheNationalHeadacheFoundation,howmanypeopleintheUnitedSta
ShoppinghabitsintheUnitedStateshavechangedgreatlyinthelastquart
ShoppinghabitsintheUnitedStateshavechangedgreatlyinthelastquart
ShoppinghabitsintheUnitedStateshavechangedgreatlyinthelastquart
随机试题
Geographyisthestudyoftherelationshipbetweenpeopleandtheland.Geog
-PleasebringlittleTomnexttimeyoucometoAnhui.-______,thankyou.A、Iwi
WhatdoesthenewsitemsayaboutthefloodintheUnitedStates?[br][origina
【S1】[br]【S4】去掉inthechargeof中的"the"。本题为词组的误用。inthechargeof表示“由……主管”的被动意义,
Fortheemployee,beingplacedinapositionthatiscomfortableandmeetse
Theterm"FurtherEducation"isthenamegiven,inBritain,toaverybroad
《银团贷款业务指引》规定,银团贷款存续期间,通常由牵头行或代理行负责定期召开银团
哪项不属于少阳病96条所述的主证A.嘿嘿不欲饮食 B.口苦咽干 C.往来寒热
药物的常用量是指A.极量与最大有效量之间的剂量 B.比最大有效量大些、比极量小
某毛石砌体挡土墙,其剖面尺寸如图所示。已知其墙背直立,排水良好,墙后填土与墙齐高
最新回复
(
0
)