首页
登录
职称英语
What aid will Britain increase? [originaltext] The British Chancellor of the
What aid will Britain increase? [originaltext] The British Chancellor of the
游客
2024-10-13
57
管理
问题
What aid will Britain increase?
The British Chancellor of the Exchequer Gordon Brown has announced plans to increase overseas development aid. Mr. Brown who was giving details of the government’s spending plans for the next three years said that the development budget would rise to around twelve billion dollars annually. The figure will still be below the UN aid target for development aid, but according to the Treasury, Britain should achieve that by 2013.
选项
A、Overseas deployment aid.
B、Overseas development aid.
C、Overseas investment aid.
D、Overseas humanitarian aid.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3799132.html
相关试题推荐
Whatisthethemeoftheforum?[originaltext]Aneconomicforum—onOpportu
Accordingtothenews,Japaneseteenagewomen______.[originaltext]"Japanes
Whywasthespeedlimitfirstreducedto55miles-per-hour?[br][originaltext]
Whywasthespeedlimitfirstreducedto55miles-per-hour?[br][originaltext]
Whatarethewaysanimalscommunicate?[br][originaltext]Whenwethinkof
Whatarethewaysanimalscommunicate?[br][originaltext]Whenwethinkof
Whatarethewaysanimalscommunicate?[originaltext]Whenwethinkofcommu
Thetwospeakersaremainlytalkingabout______.[originaltext]M:Hi,Jane.W:
WhatdidIndonesiaandAcehrebelsdoonMonday?[br][originaltext]Indone
Whichoneisnottrueabouttheastronautmentionedinthenews?[originaltext]
随机试题
Today,theTowerofLondonisoneofthemostpopulartourist【1】andattracts
Iinterviewedsomepeople___________________________(他们是最优秀的演说家和畅销书的作者).whoa
[originaltext]Stresscomesinallshapesandsizes,andhasbecomepervasi
对在同一配置单元内设置有两种类型的灭火器的场所进行验收检查时,下列检检查结论中正
某国东部沿海有5个火山岛E、F、G、H、I,它们由北至南排列成一条直线,同时发现
免疫抑制剂中均含有环戊烷多氢菲,通过抑制巨细胞吞噬和游走作用等机制发挥抗炎作用的
阅读《爱莲说》教学实录(片段),回答问题。 师:下面,我们来品析第一段中描写莲
孕妇不宜使用的止血药是()。A.血余炭B.地榆C.蒲黄D.艾叶E.炮姜
规划目标集中体现了发展导向和需要达到的发展水平。规划目标包括()。A.总体目标
中标人确定后,招标人应当向中标人发出中标通知书,中标人放弃中标项目的,应该()A
最新回复
(
0
)