首页
登录
职称英语
How many people on the Russian submarine survived the accident? [br] [originalt
How many people on the Russian submarine survived the accident? [br] [originalt
游客
2024-10-13
37
管理
问题
How many people on the Russian submarine survived the accident? [br]
Russian news agencies say at least 20 sailors and shipyard workers have died and 21 others were injured in an accident aboard a Russian nuclear-powered submarine. The report did not say where the submarine is located only that it was taking part in exercises and had a crew of 208 aboard. Media reports say the accident involved the failure of a fire extinguishing system in the front of the vessel, the nuclear reactor is in the rear of the sub and was not damaged. Another Russian vessel is transporting crew members from the submarine to port.
选项
A、Being on the way to visit another country.
B、Being on the way to finish some task.
C、Doing some exercises.
D、Doing some experiment.
答案
C
解析
细节题。由“The report did not say where the submarine is located only that it was taking part in exercises and had a crew of 208 aboard.”可知答案是C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3799077.html
相关试题推荐
WhichofthefollowingstatementsaboutSalvadorAllendeisCORRECT?[originalte
Whatdotheresearchersfindaboutmessydesks?[br][originaltext]Managers
Whatdotheresearchersfindaboutmessydesks?[originaltext]Managersmight
Thewomanwantstoknowfromthemanthat[br][originaltext]W:Hey,Robert!I
Thewomanwantstoknowfromthemanthat[br][originaltext]W:Hey,Robert!I
Accordingtothenews,howmanypeoplewerekilledintheearthquakeinUzbekist
Welearnfromthepassagethat[br][originaltext](11)MostAmericansthink
Welearnfromthepassagethat[originaltext](11)MostAmericansthinkthequ
WhichofthefollowingdetailsaboutthemanisCORRECT?[originaltext]W:Doctor
Shehurtmyfeelings______ratherthanbyaccident.A、virtuallyB、literallyC、deli
随机试题
Shouldwecareifover150knownspeciesofanimalshave【C1】______fromthee
Inmyopinion,theIndianConferencebearsinitsconsequencesnotonlyupo
ThefirstdaytheycometoDisneyparks,allnewemployees______.[br]Themain
Theappealofadvertisingtobuyingmotivescanhavebothnegativeandposit
Somepeoplearguethatthepressureoni
满足一维应力波理论的条件是()。(入一波长,D一桩径,L一桩长)A.入等于
粉煤灰是现代混凝土胶凝材料中常见的矿物掺合料,其主要成分是( )。A.二氧化硅
有关疾病的概念,下列哪项陈述较确切A.疾病是不健康的生命活动过程 B.疾病是细
运用四物汤治疗月经先期而至,量多色淡,四肢乏力,体倦神疲者,宜加( )。A.人
下列关于期权交易的说法中,正确的有()。A.期权交易是买卖一种选择权 B
最新回复
(
0
)