首页
登录
职称英语
How did Thaksin address his supporters in the country? [originaltext] Thailan
How did Thaksin address his supporters in the country? [originaltext] Thailan
游客
2024-10-13
47
管理
问题
How did Thaksin address his supporters in the country?
Thailand’s deposed Prime Minister Thaksin Shinawatra has vowed to return to the country if authorities attack his supporters. Speaking by telephone from abroad, the former leader addressed thousands of supporters gathered in Bangkok Sunday after Thailand’s current leader Abhisit Vejjajiva threatened to use force to stop anti-government protest. Mr. Thaksin said he is closely monitoring the situation and will return to Thailand if violence escalates. Mr. Abhisit declared a state of emergency Sunday after demonstrators forced the government to cancel an ASEAN summit and evacuate leaders by helicopter Saturday. Emergency measures have done little to stop the demonstrators.
选项
A、In Thailand by telephone.
B、In Thailand by speech.
C、In another country by telephone.
D、In another country by speech.
答案
C
解析
细节题。由“Speaking by telephone from abroad, the former leader addressed thousands of supporters gathered in Bangkok Sunday”可知答案是C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3799074.html
相关试题推荐
Whichoneisnottrueabouttheastronautmentionedinthenews?[originaltext]
WhyAmericanscientistsaredevelopingthesemaps7[br][originaltext]Americ
WhyAmericanscientistsaredevelopingthesemaps7[originaltext]Americansci
Whydoesthemancallthewoman?[br][originaltext]W:Goodmorning.Housingof
Whydoesthemancallthewoman?[originaltext]W:Goodmorning.Housingoffice.
WhatcanwelearnaboutriversinAustralia?[br][originaltext]Atleasts
WhichofthefollowingisNOTthepurposeofthesummit?[br][originaltext]
TheDowcloseddownat[br][originaltext][22A]Nowhavealookatwhat’sbe
Whatconclusioncanbedrawnfromthescientists’observation?[originaltext]
Whatdothemanandthewomantalkabout?[br][originaltext]W:Birdwatching!
随机试题
BasicsaboutSpringBreakSafety1.TravelsafetyValiddriving【T1】______Aw
TheMillenniumSeedBankProject[img]2019m5x/ct_eyyjscm_eyyjs
Meteor-psychologists(气象心理学家)areconcernedwithhowtheweather【B1】______t
A.functionB.warningC.definitionD.replacingE.expressF.wordsG.
Iftheearthgetshotterinthenewcentury,whatwillhappentoanimalsand
由于旅游供给长期不足而产生的饱和是()A.非季节性饱和 B.季节性饱和
把明度相同的灰色方块放在白色背景上,会感到比放在黑色背景上的要暗些。这种感觉现象
贷款重组是指()。A.借款企业由于财务状况恶化或其他原因而出现还款困难,银行在
石决明煅后增强A.固涩收敛、明目作用 B.收湿敛疮作用 C.收敛止血作用
采用“年限平均法”计算应提折旧,不需要考虑的因素是()。A.预计使用寿命 B
最新回复
(
0
)