首页
登录
职称英语
Where was the World Digital Library established? [br] [originaltext] Known a
Where was the World Digital Library established? [br] [originaltext] Known a
游客
2024-10-13
41
管理
问题
Where was the World Digital Library established? [br]
Known as the World Digital Library—and accessible at www.wdl.org—the project is the fruit of contributions from libraries and institutions from 19 countries. It was developed by the Library of Congress in Washington—with the help of the Alexandria Library in Egypt. It was launched at the Paris headquarters of the United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization. This is not the first international digital information project. What will the new UNESCO library offer? A treasure trove of books, maps, manuscripts and films from around the world, in seven different languages with additional material in other languages. It aims to bridge a cultural divide not only by offering people in poorer countries the same access to knowledge as those in richer ones, but also by making available the cultural heritage of non-Western nations.
选项
A、Books and maps.
B、Maps and films.
C、Manuscripts and Films.
D、Dictionaries and pictures.
答案
D
解析
细节题。由“What will the new UNESCO library offer? A treasure trove(珍藏)of books,maps,manuscripts and films from around the World”可知答案是D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3799073.html
相关试题推荐
Whatconclusioncanbedrawnfromthescientists’observation?[originaltext]
Whatdothemanandthewomantalkabout?[br][originaltext]W:Birdwatching!
Whatdothespeakersmainlydiscuss?[br][originaltext]S:I’msorry.Ijustdo
Whoishurtbyairpollution?[br][originaltext]TheWorldBanksaysairp
Whoishurtbyairpollution?[originaltext]TheWorldBanksaysairpolluti
WhichisNOTthecooperationwithChinaandRussia?[br][originaltext]Chine
Whatcanbeinferredfromthenews?[originaltext]PoliceinSpainsaythat
What’stheconversationmainlyabout?[br][originaltext]M:Ijustlearnedfrom
What’stheconversationmainlyabout?[originaltext]M:IjustlearnedfromtheT
Whatarethepossiblerelationshipbetweenthemanandthewoman?[originaltext]
随机试题
You______whereyouleaveyourthings.A、alwaysforgetsB、arealwaysforgettingC、
ConradHiltonreallywantedtobeabanker.Instead,hesuccessfullychanged
TheNewBusinessModelsA)Mostemergingcount
A
以下关于域名查询的叙述中,正确的是()A.正向查询是检查A记录,将IP地址解析为
沙美特罗的化学结构为A. B. C. D. E.
房地产权益是指房地产中无形的、不可触摸的部分,是基于房地产()而衍生出来的权利、
既能用于麻醉,又能用于治疗心律失常的药物是A:盐酸普鲁卡因 B:奥美拉唑 C
关于地基基础及地基处理设计的以下主张: Ⅰ.采用分层总和法计算地基沉降时,各层
关于施工组织设计编制审批,错误的是()。A.施工组织设计应由项目负责人主持
最新回复
(
0
)