首页
登录
职称英语
When was this news broadcast? [originaltext] The World Health Organization sa
When was this news broadcast? [originaltext] The World Health Organization sa
游客
2024-10-12
39
管理
问题
When was this news broadcast?
The World Health Organization says that for the first time in history an entire year has passed in which no child in India has been paralyzed by polio. The last case recorded was that of a two-year-old girl in the state of West Bengal on January 13, 2011. WHO calls this achievement particularly significant, as India always has been considered the toughest place on earth to stop the polio virus. Now that India has stopped the transmission of the wild polio virus, only three polio endemic countries remain, Nigeria, Pakistan and Afghanistan. Lisa Schlein for VOA News, Geneva.
VOA2012-1-13
选项
A、On January 2012.
B、On January 2011.
C、On December 2010.
D、On December 2009.
答案
A
解析
客观事实题。根据新闻的内容我们可以知道最后一个病例的时间是2011年1月13日,而在之后的新闻中我们可以听到“for the first time in history all entire year has passed in which no child in India has been paralyzed by polio.The last case recorded was that of a two—year-old girl in the state of West Bengal on January 13,2011.”由此可以断定答案是A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3798009.html
相关试题推荐
Thedemonstrationisto______.[br][originaltext]Onthesecondanniversa
Accordingtothenews,Japaneseteenagewomen______.[originaltext]"Japanes
Whywasthespeedlimitfirstreducedto55miles-per-hour?[br][originaltext]
Whatarethewaysanimalscommunicate?[br][originaltext]Whenwethinkof
Whatarethewaysanimalscommunicate?[originaltext]Whenwethinkofcommu
Thetwospeakersaremainlytalkingabout______.[br][originaltext]M:Hi,Jan
Thetwospeakersaremainlytalkingabout______.[br][originaltext]M:Hi,Jan
Thetwospeakersaremainlytalkingabout______.[originaltext]M:Hi,Jane.W:
WhatdidIndonesiaandAcehrebelsdoonMonday?[originaltext]Indonesiana
Whichoneisnottrueabouttheastronautmentionedinthenews?[originaltext]
随机试题
【B1】[br]【B8】A、workB、jobsC、holidaysC考查上下文理解。参见上题分析。机器代替人做了大部分工作,人们就会有更多的假期(h
Howmanyreallysufferasaresultoflabormarketproblems?Thisisoneof
EconomistssayconfidenceintheU.S.economyhasimprovedsincethefinanci
A.sufficientB.marginsC.nearlyD.barelyE.a
WhenIsay"communication,"mostofyoumaythinkabout【B1】______communicati
某女童,最近出现光线较暗时视物不清症状,且症状逐渐加重,眼睛干涩、畏光,全身皮肤
以下不符合公正原则要求的是( )。A.证券立法机构应当制定体现公平精神的法律、
某企业按照“2/30,n/90”的信用条件购进一批商品。若企业放弃现金折扣,在信
全面依法治国必须坚持从中国实际出发。对此,下列哪一理解是正确的 A.从
(2019年真题)某男,75岁。患消渴病20余年,尿频量多,饮一溲一,口干舌燥,
最新回复
(
0
)