首页
登录
职称英语
What is the purpose of the national survey? [br] [originaltext] Chinese gove
What is the purpose of the national survey? [br] [originaltext] Chinese gove
游客
2024-10-11
46
管理
问题
What is the purpose of the national survey? [br]
Chinese government is poised to conduct its first national survey of pollution sources in February to help control environmental deterioration in the country. The study will identify and collect data on the sources of industrial, agricultural and residential pollution for two months. Last year, China’s environment was facing a grave situation with several major rivers and lakes clogged by industrial waste. (22) China’s environmental cleanup is compromised by more than two decades of rapid economic growth and a lack of technology especially. (23) Every province, autonomous region and municipality has set up a census office and will report to a main center staffed by officials from government departments. Data will be reviewed multiple times before being put into a database and will be analyzed in the second half of 2008. Findings will be examined and approved by mid-2009.
选项
A、lack of technology
B、rapid economic growth
C、unknown pollution sources
D、shortage of manpower
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3796278.html
相关试题推荐
Whatisthecurrenttimeintheconversation?[br][originaltext]Passenger:Hey
Whatisthecurrenttimeintheconversation?[br][originaltext]Passenger:Hey
Whatisthecurrenttimeintheconversation?[originaltext]Passenger:HeyTaxi!
WhatdoesMrs.Danielsteach?[originaltext]Mrs.Daniels:Oh,hello,youmustbe
Whereisthemancallingto?[br][originaltext]W:Goodmorning,canIhelpyon
Whereisthemancallingto?[br][originaltext]W:Goodmorning,canIhelpyon
WherewillEXPO2004beheld?[br][originaltext]Anannualinternationalf
Whatcanweknowabouttheelephantsinzoos?[br][originaltext]Theeight
Whatarethethreatstobiodiversityandecosystem?[br][originaltext]Scie
WhathasNATO’stopcommanderorderedtroopstodo?[originaltext]NATO’stop
随机试题
Waffles?Frenchtoast?Bacon?Bigbreakfastsmaybeathingofthepast.Acc
Inviewofthefactthathisenemiesknewhimascheerful,hisalliesexhortedh
Peoplelikebeingtrusted.Theyareannoyed,angry,orfeelhurtiftheyare
Theincreaseinglobaltrademeansthatinternationalcompaniescannotaffor
WhyTeenagersReallyDoNeedanExtraHourinBed?A)"Makingtee
根据例文,本公文的发文机关应该是()。 A.XX市人民政府 B.中共XX市委
教师在讲授成语的运用时,举了几个例子,下列加点的成语使用恰挡的一项是() A
社会工作者小陈一年来一直在协助C社区的居民就搬迁安置和补偿标准与开发商进行谈判。
假设某个国家2007~2011年,GDP年均增长8%,资本存量年均增长5%,如果
某市建立一项永久性奖学金,每年向该市的文理科状元各颁发3万元,年利率为5%,则该
最新回复
(
0
)