首页
登录
职称英语
European Union countries have agreed to______. [originaltext] European Union
European Union countries have agreed to______. [originaltext] European Union
游客
2024-10-11
48
管理
问题
European Union countries have agreed to______.
European Union countries have agreed to introduce pollution limits for airlines as part of efforts to tackle climate change. (26)The measure, due to come into effect in 2012, will be applied to all flights between EU countries, as well as in and out of the EU. Under the deal, operators who use less fuel or more environmentally friendly technology will be allowed to sell some of their allowance, but those using more fuel will incur financial penalties.
选项
A、study environment-friendly technology
B、penalize some airlines for polluting the air
C、sell some of their allowance
D、introduce pollution limits for airlines
答案
D
解析
细节题。从新闻中我们可知欧盟同意实行飞机尾气排放限制。故正确答案为D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3796181.html
相关试题推荐
Thewomanwantstogotothemoviesbecause________.[br][originaltext]W:(l)I
Thewomanwantstogotothemoviesbecause________.[originaltext]W:(l)I’mtir
Whereprobablyarethetwospeakers?[br][originaltext]W:Hi,I’mnewhere,so
Whereprobablyarethetwospeakers?[br][originaltext]W:Hi,I’mnewhere,so
Whereprobablyarethetwospeakers?[originaltext]W:Hi,I’mnewhere,soIwas
Wherecanpeoplefindthetallestredwoodtrees?[br][originaltext]M:Haveyou
Wherecanpeoplefindthetallestredwoodtrees?[originaltext]M:Haveyouever
WhichisCORRECTabouttheexchangeofgunfire?[br][originaltext]NorthKo
Thepassagemainlyaimsto________.[originaltext]Scientistshavecomeupwi
WhereistheWestPointlocated?[br][originaltext]WestPointisacollege
随机试题
SheknowslittleEnglish,______she?A、don’tB、doesC、doesn’tB反意疑问句的疑问部分要与前面的陈述部
Mymothertriedto______alittlemoneyeachmonthforhissummervaction.A、put
Mostpeoplewhogoonlinehavemainlypositiveexperience.But,【C1】______a
WhatistrueaboutthethreecentralcharactersinReturntoNothing?[br][ori
ModelsforArgumentsI.ThreemodelsforargumentsA.the
违反法律规定,依法追究刑事责任是依据()A.《中华人民共和国宪法》 B.
A.主含γ-百秋李醇B.广藿香酮含量甚微C.主含α-百秋李醇D.主含β-百秋李醇
下列对施工联合体说法正确的是()。A:联合体是一种永久性的组织,是为承担某个建
患者女性,32岁,上腹部间歇性疼痛3年,空腹及夜间痛明显,进食后可缓解。3天前出
有一种大气污染物,水溶性,易被上呼吸道吸收,对眼、鼻及支气管有很强刺激作用;动物
最新回复
(
0
)