首页
登录
职称英语
What is the passage mainly about? [br] [originaltext] The delicate material
What is the passage mainly about? [br] [originaltext] The delicate material
游客
2024-10-11
40
管理
问题
What is the passage mainly about? [br]
The delicate material that most American brides wear upon their wedding day, lace, was a surprisingly serious issue in the politics of Europe and the United States until this century. In the 1500’s, the British economy was almost drained by the purchase of foreign lace. The nations of Europe began requiring their ambassadors to observe and report upon the state of the lace making industry in large lace producing countries such as Belgium. (12) The British solved their problems by creating a lace-making machine in the 1600’s. The machines were considered such state secrets that they were illegal to export. Finally, however, several of the machines were dismantled and shipped to France by ship. The Frenchmen brought the fashion to America and the Americans followed the same route as their French comrades—they smuggled lace making machines from Britain. Unfortunately, these machines weighed too much and covered an area of fifty feet long and ten feet wide, making them difficult to transport all the way across the Atlantic. Finally, in 1909, (13)the British allowed lace making machines to be freely and legally imported to the United States. It wasn’t until the conclusion of all this international intrigue that the custom of wearing lace veils at weddings was feasible for the typical American woman.
选项
A、The increased appreciation of lace.
B、The importation of lace.
C、The invention of the lace making machine.
D、The importation of lace making machines.
答案
D
解析
细节题。文章末尾说直到英国同意向美国出口蕾丝制造机器,以此解决了这一国际间的问题,才使得美国新娘形成了在婚礼上穿蕾丝的习俗。故D项正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3796143.html
相关试题推荐
WhatisthelargestethnicgroupinSanFrancisco?[br][originaltext]W:Areyo
WhatisthelargestethnicgroupinSanFrancisco?[originaltext]W:Areyouvisi
Thewomanwantstogotothemoviesbecause________.[br][originaltext]W:(l)I
Whereprobablyarethetwospeakers?[br][originaltext]W:Hi,I’mnewhere,so
Whereprobablyarethetwospeakers?[originaltext]W:Hi,I’mnewhere,soIwas
What’sthemainfeatureofthenewmethodofpayingformeals?[originaltext]M:
Wherecanpeoplefindthetallestredwoodtrees?[br][originaltext]M:Haveyou
Wherecanpeoplefindthetallestredwoodtrees?[br][originaltext]M:Haveyou
WhichofthefollowingscanNOTbelearnedfromthenewsitem?[originaltext]
WhichisCORRECTabouttheexchangeofgunfire?[br][originaltext]NorthKo
随机试题
TaskTwo—OpinionForquestions18-22,matchtheextractswiththepeople’s
【86】Eachday,50,000shiny,fire-engine-redGalaapplesworkthewaythrough
Pupilsfailingto______theirhomeworkareaskedtostayaftertheclass.A、handi
[originaltext]W:Whatonearthhashappenedtoyou?Youlookabsolutelywornou
Noonecandenythatpesticidehaveimprovedtheabilityoffarmerstobrin
Computerscanprovideinformationwhichallowsbusinessmento______theirlisto
对驰名商标给予特殊保护具有哪些意义()A.保护驰名商标所有人的利益 B.有利于
慎独要求中根本性的认识是()A.坚持医德修养的高度自觉性、坚定性、一贯性
建立和发展社区组织是社区工作过程中相当重要的一个环节,建立社区社会组织主要涉及以
可以解释独立的个人为什么会组织在一起形成团体的原因有()。A.团体活动和团
最新回复
(
0
)