首页
登录
职称英语
The news item reported a(n)______. [originaltext] In the Philippines a ferry
The news item reported a(n)______. [originaltext] In the Philippines a ferry
游客
2024-10-11
47
管理
问题
The news item reported a(n)______.
In the Philippines a ferry carrying at least 400 people has sunk after an apparent collision with a cargo ship. There was no immediate report of casualties. (22) The accident occurred at about 11: 30 a. m. local time, at the mouth of Manila Bay shortly after the ferry left the Manila port. A Philippines coast guard’s spokesman said the ferry had been hit by a 12, 000 ton Singapore registered cargo vessel. Further details were not immediately available.
选项
A、air crash
B、traffic accident
C、lorry crash
D、ferry accident
答案
D
解析
细节题。原文中报道了一艘载有至少400名乘客的客船与一艘货船相撞而下沉的事故,所以答案为D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3796019.html
相关试题推荐
WherewasSherrygoingwhenPhilmether?[br][originaltext]M:Hi,Sherry.W:
HowmuchdoesthebrokerchargeforeachCambodianbride?[br][originaltext]
HowmuchdoesthebrokerchargeforeachCambodianbride?[originaltext]Camb
WhereisJoan’sfamilygoingtospendsummer?[br][originaltext]W:Charles,I
Whatisthewomandoing?[br][originaltext]M:(7)Excuseme,areyouwaitingto
Whatisthewomandoing?[br][originaltext]M:(7)Excuseme,areyouwaitingto
Whatisthewomandoing?[originaltext]M:(7)Excuseme,areyouwaitingtobuyc
WhichofthefollowingisINCORRECTaboutthewoman?[br][originaltext]W:Hi,
WhichofthefollowingisINCORRECTaboutthewoman?[br][originaltext]W:Hi,
WhichofthefollowingisINCORRECTaboutthewoman?[originaltext]W:Hi,Ineed
随机试题
Accordingtothefirstparagraph,wecansaythat______.[br]Thispassageism
()广告艺术()保健品广告[br]()广告文化()活页传单广告M、L
Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositiononthetopic
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessaybasedonthepi
关于成本基准的描述,不正确的是( )。A.大项目可能有多个成本基准 B.成本
下列不属于贷款效益性调查的内容的是( )。A.借款人当前的经营状况 B.借款
企业应当在最先发生以下任一情形的时点后,原则上不超过两个工作日(交易日)内,履行
空气消毒不宜使用A.紫外线照射 B.臭氧消毒 C.甲醛熏蒸 D.醋酸熏蒸
强大自然灾害后的心理反应可以经历以下阶段()。(2009-05)A:警觉期—恢复
对于金属的防腐蚀涂层施工方法,( )是最简单的手工涂装方法。A.弹涂 B.喷
最新回复
(
0
)