首页
登录
职称英语
Where was the destination of Titanic? [br] [originaltext] The Titanic, with
Where was the destination of Titanic? [br] [originaltext] The Titanic, with
游客
2024-10-11
52
管理
问题
Where was the destination of Titanic? [br]
The Titanic, with 2, 300 passengers aboard, (11) was on its first voyage from Southampton to New York. It was 11: 40 p. m. on April 14th, 1912 and the sea was calm. Suddenly the lookout man saw the enormous iceberg. "Iceberg ahead!" he shouted. Immediately the ship turned, but not soon enough. The iceberg tore a 300-foot hole in the hull and water began to pour in. (12) At first the captain didn’t worry because the ship was said to be "unsinkable". Then the ship began to lean. At 12: 05 the captain gave the order "Uncover the lifeboats!" The wireless operator sent out an SOS signal. Six ships began to race towards the Titanic. (13)But the two ships who were closest did not hear the desperate calls for help. At two a.m. the captain gave the order "Abandon ship!" A few minutes later the Titanic began to slip beneath the surface. One by one the last passengers jumped into the sea. Then the stem rose up in the air and the Titanic sank quickly out of sight. At dawn, the next morning a rescue boat picked up 705 survivors from the lifeboats. Most of them were first and second-class passengers. All their children survived. Of the children who traveled third class, only a third survived.
选项
A、Because they didn’t hear Titanic’s desperate calls for help.
B、Because they didn’t want to get involved in the accident.
C、Because they hit each other while rushing to rescue.
D、Because they didn’t have enough fuel.
答案
A
解析
细节题。根据文中信息“But the two ships who were closest did not hear the desperate calls for help.”,我们可以判断出最近的船只没有立即来营救“泰坦尼克号”,是因为他们没有听到求救的信号,所以我们可以找出正确答案为A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3795959.html
相关试题推荐
Whatdoesthepassagemainlydiscuss?[originaltext]Canalsarewatercourses
Whatisthecurrenttimeintheconversation?[br][originaltext]Passenger:Hey
Whatisthecurrenttimeintheconversation?[br][originaltext]Passenger:Hey
WhatdoesMrs.Danielsteach?[originaltext]Mrs.Daniels:Oh,hello,youmustbe
Whereisthemancallingto?[br][originaltext]W:Goodmorning,canIhelpyon
Whereisthemancallingto?[br][originaltext]W:Goodmorning,canIhelpyon
WherewillEXPO2004beheld?[originaltext]Anannualinternationalfairof
Whatcanweknowabouttheelephantsinzoos?[originaltext]Theeighteleph
Whatarethethreatstobiodiversityandecosystem?[br][originaltext]Scie
Whatarethethreatstobiodiversityandecosystem?[originaltext]Scientists
随机试题
[originaltext]Who’sdrawntheroughdraftofthenewlaboratory?(A)Bytheend
[originaltext]M:MissJones,couldyoutellmemoreabout[12]yourfirst.jobw
Whenpeopletrytoexpresstheirviewsontheimportanceofgifts,somemigh
"Blink"TechnologyA)Tiredofallthattime-consumin
以下关于监理工程师巡视的说法错误的是()A.巡视是监理工程师对现场进行的定期或不
通常,用于大量数据处理为主的计算机对( )要求较高。A.主机的运算速度、显示器
过量可引起肝脏坏死的解热镇痛药是()。A.阿司匹林 B.布洛芬 C.保泰松
明星吸食毒品的例子屡见不鲜,毒品危害巨大,对个人对家庭对社会产生不良影响。应该加
甲公司2×19年12月31日购入一栋办公楼,实际取得成本为3000万元。该办公楼
(2021年第1批真题)下列设施中,属于交通标志的有( )。A.警告标志 B
最新回复
(
0
)