首页
登录
职称英语
In my neighborhood in the early 1980s, we spent the summer playing kickball.
In my neighborhood in the early 1980s, we spent the summer playing kickball.
游客
2024-10-10
43
管理
问题
In my neighborhood in the early 1980s, we spent the summer playing kickball. Our front lawns were a constant. We took their soft, grassy goodness for granted, until the lawn service arrived. Now and then, a tanker truck pulled up, and two men in coveralls sprayed who knows what all over our grass. Before they left, they put up little flags reminding us to keep off the lawn for 24 hours. For emphasis—or the pre-literate—the signs featured a skull and crossbones. In part because of those tanker trucks, grass has taken a major public relations hit. Its constant need for fertilizer and herbicides is supposed to make it an environmental disaster.
Grass is now the biggest crop in the Chesaeake Bay area, and will soon surpass all crops combined. Excess chemicals placed on lawns at the wrong time or carelessly scattered on impermeable surfaces can end up in the fragile bay. Excess fertilizer, to take just one example, contributes to eutrophication, which occurs when too many phosphates and nitrates build up in a body of water, feeding an explosion of algae. When the algae decompose in the bay, they use up much of the available oxygen, choking off crabs and other marine life.
So is it possible to be environmentally sensitive and have a good lawn? Yes, according to Frank Rossi, an associate professor of horticulture at Cornell University. It’s simple, he says. Once your grass gets going, here comes the really hard part if you’re trying to maintain a healthy lawn without chemical intervention: Leave it alone.
You read that right. According to Rossi, the biggest mistake people make is failing to control their impulse to intervene. They mow too short and too often. They water too much. They fertilize too frequently. And, when things go bad, they break out massive amounts of chemicals to try to control the advancing weeds.
You should mow your grass to a height of three inches. And don’t mow it again for 10 days. Two weeks if you can stand it. As for fertilizer, do it twice a year, at most. But don’t even think about doing it in the early spring. As for watering, do it only once or twice a week. If mushrooms develop, you’re watering way too much—and wasting water. It’s better to give your lawn a good weekly soaking than to water a little every day.
One last tip: You don’t need perfectly uniform grass all the time. " This is a lot easier if you don’t try to make your lawn look like the center field at Nationals Stadium," cautions Rossi. In other words, if you can roll a kickball on it, you can be content. [br] What is the passage mainly about?
选项
A、Where to find tips for lawn maintenance.
B、What to do to prevent pollution.
C、When to mow and fertilize your lawn.
D、How to do gardening scientifically.
答案
D
解析
主旨题。通观全篇,作者由20世纪80年代时的化肥和杀虫剂逐渐引人草坪养护的事例,分析了过度使用这些化学品对环境的危害,建议读者选择更为环保的草坪养护方式,并给出了建议,概括而言,就是科学同艺的方法,故[D]为答案。文章给出了草坪保养的建议,而没有提到到哪里去寻找养护秘诀的内容,排除[A];尽管在文中涉及了环保问题,但这不是文章的中心意思,排除[B];而[C]虽然是文中涉及的内容,但不够全面,故也应排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3795011.html
相关试题推荐
Inmyneighborhoodintheearly1980s,wespentthesummerplayingkickball.
Inmyneighborhoodintheearly1980s,wespentthesummerplayingkickball.
Fromheat-hazeandsummersmogtooutsizehailstonesandflashfloods:more
Fromheat-hazeandsummersmogtooutsizehailstonesandflashfloods:more
Fromheat-hazeandsummersmogtooutsizehailstonesandflashfloods:more
Thereishardlyany______hotelroomavailableduringthesummerholidays.A、vac
Duringthesummerholidayseasonthereareno______roomsinthisseasidehote
He______aboneinhisshoulderwhileplayingbasketball.A、replacedB、displacedC
Designingalenscanbecomparedtoplayingchess.Inchessaplayertriest
Designingalenscanbecomparedtoplayingchess.Inchessaplayertriest
随机试题
Whoarethespeakers?[br][originaltext]M:Polly,Ms.Kellyhasagreedtocome
CurrentChallengesConfrontingU.S.HigherEducationThefirstchallenge:force
Heisa(n)______characterwholikeswearingaberetanddarkglasses.A、eccentriC
某地下工程为一般战备工程,其任意100m2防水面积上漏水点不超过7处,则其防水等
下列各项中,( )不是大众旅游时期导游服务主要呈现的特征。A.导游职业自由化
3.关于避雷针接地规定说法正确的是() A避雷针应采用双接地引下线
()是指在个人具备国家及所在企业规定的条件时可以享受的福利。A.补充福利 B
公寓的土地使用年限为()年。A:70B:30C:40D:50
对于新产品的开发战略,实力雄厚的大企业可选择()。A.进取战略 B.紧随战略
用于表示在一定时间水平、一定概率下所发生最大损失的要素是()。A.违约概率
最新回复
(
0
)