首页
登录
职称英语
Why do many visitors come to Cambridge? [br] [originaltext] "Where is the un
Why do many visitors come to Cambridge? [br] [originaltext] "Where is the un
游客
2024-10-09
20
管理
问题
Why do many visitors come to Cambridge? [br]
"Where is the university?" is a question many visitors to Cambridge ask, but no one can give them a clear answer for there is no wall to be found around the university. The university is the city. You can find the classroom buildings, libraries, museums and offices of the university ail over the city. And most of its members are the students and teachers or professors of the 31 colleges.
Cambridge was already a developing town long before the first students and teachers arrived 800 years ago. It grew up by the river Cranta, as Cambridge was once called. A bridge was built over the river as early as 875.
In the fourteenth and fifteenth centuries more and more land was used for college buildings. The town grew much faster in the nineteenth century after the opening of the railway in 1845. Cambridge became a city in 1951 and now it has a population of over 100,000. Many young students want to study at Cambridge. Thousands of people from all over the world come to visit the university town. It has become a famous place all around the world.
选项
A、After 875.
B、After 1400.
C、After 1845.
D、After 1951.
答案
C
解析
这又是关于时间的细节内容测试题。根据文中内容“The town grew much faster in the nineteenth century after the opening of the railway in 1845",可以推测剑桥在 1845年通了铁路之后开始迅速发展起来,因此答案为C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3793889.html
相关试题推荐
WhichofthefollowingdidNOThappentotheoperahouse?[br][originaltext]
WhichofthefollowingdidNOThappentotheoperahouse?[originaltext]La
Astheconversationbegins,whatarethemanandwomandoing?[originaltext]M:D
StudentsarecalledinAmericanclasses______。[br][originaltext]W:Jack,can
StudentsarecalledinAmericanclasses______。[br][originaltext]W:Jack,can
StudentsarecalledinAmericanclasses______。[originaltext]W:Jack,canyousa
WhatistheplanoftheSmithsonianInstitution?[br][originaltext]Februar
Whatwastheoriginalrecord?[originaltext]A100-year-oldSouthAfricanma
WhatcanwelearnaboutriversinAustralia?[br][originaltext]Atleastse
Whendidtheriothappen?[br][originaltext]Activiststooktothestreets
随机试题
WhendidPresidentNixonvisitChina?A、1970B、1972C、1973D、1975B1972年2月,美国总统尼克
WhatplaguearesomeAfricancountriesfacing?[br][originaltext]AUnited
WhenCarol’ssongotanFonhisreportcard,shehittheceiling!Theunderlin
BythetimeJohnretires,he______(work)for30years.willhaveworked此题考查的是动词的时态
1.Thebestandbrighteststudentsfromuniversitiesalloverthecountrycompet
[originaltext]Somepeoplehaveverygoodmemories,andcaneasilylearnquit
全静脉营养液配制过程中,错误的操作是( )。A.应含有足量的氨基酸溶液 B.
分部工程中对工程质量影响大的分项工程定为()分项工程。A、主体 B、关键 C
甲制药公司是原国有企业改制过来的新兴民营企业,拥有极为丰富的补血类产品线。但是由
根据《标准化法》的规定,对没有推荐性国家标准而又需要在全国某个行业范围内统一的技
最新回复
(
0
)