首页
登录
职称英语
"There is a senseless notion that children grow up and leave home when they’
"There is a senseless notion that children grow up and leave home when they’
游客
2024-10-09
39
管理
问题
"There is a senseless notion that children grow up and leave home when they’re 18, and the truth is far from that," says sociologist Larry Bumpass of the University of Wisconsin. Today, unexpected numbers of young adults are living with their parents. "There is a major shift in them, " declares sociologist Allan Schnaiberg of Northwestern University, whose son, 19, moved back in after an absence of eight months.
Analysts cite a variety of reasons for this return to the nest. The marriage age is rising, a condition that makes home and its pleasantness particularly attractive to young people. A high divorce rate and a declining remarriage rate are sending economically pressed and emotionally hurt survivors back to parental shelters. For some, the expense of an away-from-home college education has become so excessively great that many students now attend local schools. Even after graduation, young people find their wings clipped by skyrocketing housing costs.
Living at home, says Knighton, a schoolteacher, continues to give security and moral support. Her mother agreed, "It’s ridiculous for the kids to pay all that money for rent. It makes sense for kids to stay at home. " But sharing the family home requires adjustments for all. There are the hassles over bathrooms, telephones and privacy. Some families, however, manage the delicate balancing act. But for others, it proves too difficult. Michelle Del Turco, 24, has been home three times — and left three times. "What I considered a social drink, my dad considered an alcohol problem, " she explains. "He never liked anyone I dated, so I either had to hide away or meet them at friends’ houses. "
Just how long should adult children live with their parents before moving on? Most psychologists feel lengthy homecomings are a mistake. Children, struggling to establish separate identities, can end up with "a sense of inadequacy, defeat and failure. " And aging parents, who should be enjoying some financial and personal freedom, find themselves stuck with responsibilities. Many agree that brief visits, however, can work beneficially. [br] The word "hassles" in the passage (Line 4, Para. 3) probably means
选项
A、agreements.
B、worries.
C、disadvantages.
D、quarrels.
答案
D
解析
根据上题分析可知,孩子跟父母同住难免会出现一些小摩擦,故此处的hassles应该指的是“争吵”,由此可知答案为[D]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3793257.html
相关试题推荐
Ensuringaccesstoqualitybasiceducationiscriticalforremovingchildren
Ensuringaccesstoqualitybasiceducationiscriticalforremovingchildren
ChildrenasyoungasfourwillstudyShakespeareinaprojectbeinglaunched
ChildrenasyoungasfourwillstudyShakespeareinaprojectbeinglaunched
ChildrenasyoungasfourwillstudyShakespeareinaprojectbeinglaunched
ChildrenasyoungasfourwillstudyShakespeareinaprojectbeinglaunched
Alreadyoverwhelmedchildren’sservicesarefacingrisingdemandasbenefit
Alreadyoverwhelmedchildren’sservicesarefacingrisingdemandasbenefit
Recentlyanumberofcaseshavebeenreportedofyoungchildren______aviolent
Pheumoniaissaid______thenumber-twokillerofchildrenoverthepastfewyears
随机试题
TheBattleofWaterloowaswonbytheDukeofWellingtonoverthegreat______.A
[img]2018m9s/ct_etoefz_etoeflistz_201808_0014[/img][br]Whatisthelecturemai
LearningHowtoLearnI.ViewsonlearningA.Learning
Thailand’offtarget’withlanguageteachingplansAmbitiousplanstoin
下列关于肺循环的说法,正确的有()。A.肺动脉可扩张性高,对血流阻力小 B
亚硝酸盐中毒时,常用下列哪种解毒剂( )。A.阿托品 B.巯基解毒剂
装有纵联保护的断路器被代路时,(A),对试正常后,拉开被代路断路器,最后投入旁路
把握好时代赋予的机遇 拥有知识和技能之后,再辅之以走出舒适区的勇气,就能从“被
明尼苏达多相人格调查表属于A.人格测验问卷 B.智力测验 C.人格投射测验
在新抹砂浆、现浇混凝土面层涂饰建筑涂料,常温要求的时间分别是()d以上。A
最新回复
(
0
)