首页
登录
职称英语
The Internet appeals to shoppers in that [br] [originaltext] The ease of sho
The Internet appeals to shoppers in that [br] [originaltext] The ease of sho
游客
2024-10-06
47
管理
问题
The Internet appeals to shoppers in that [br]
The ease of shopping and comparing products and prices online has made it an attractive option for many shoppers. The most prevalent method for paying for the things you purchase online is still the credit card. The following list provides some tips on how to make sure your transaction is secure.
An important step is to use the latest Internet browser. Using the most recent browser ensures that the data is protected. Reading the privacy policy is also very important. The information you enter on the website should be kept confidential. Make sure you read the company’s privacy policy to ensure that your personal information won’t be sold to others.
Other suggestions are to only use one credit card for all of your online purchases. Never give out passwords or user ID information online unless you know who you are dealing with and why they need it. Keep records of all of your Internet transactions. Watch your credit card statement for the charges and make sure they’re accurate.
After you’ve made purchases online, check your email. Merchants often send confirmation emails about your order so you know what has been charged to your credit card.
选项
A、send an email to merchants.
B、look for more product information.
C、check confirmation emails.
D、change your credit card.
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3788837.html
相关试题推荐
WhatcrimeisWilliamSampsonchargedwith?[originaltext]Anewspaperreport
Thegunmen’sattackcaused[br][originaltext]Onepersonwaskilledandtwo
Whoisgoingtomakeavisit?[originaltext]OfficialIraniannewsagencyqu
Meetingroomsofvarioussizesareneededfor______.[br][originaltext]In
Meetingroomsofvarioussizesareneededfor______.[br][originaltext]In
Meetingroomsofvarioussizesareneededfor______.[originaltext]Inmyop
Fromtheconversation,welearnthatthecostofthenewwing[originaltext]W:W
Whatarethetwospeakersmainlytalkingabout?[br][originaltext]M:HeyLisa,
Whatarethetwospeakersmainlytalkingabout?[br][originaltext]M:HeyLisa,
Whathappenedtotheschoolboy?[originaltext]A15-year-oldschoolboy,Peter
随机试题
Youshouldspendabout20minutesonQuestions1-13whicharebasedonReadingP
[originaltext]It’ssunnytoday.Whynotgooutforapicnic?[/originaltext][or
Whetheryou’relookingforaquietplaceoraholidaytrip,Florida’snatural
[originaltext]M:Hi,Lesley!DidyougototheKentCentretovotelastweek?W
TheMassUrbanizationoftheWorld’sPopulation
(2017年真题)对基金合同生效1年以上不满10年的基金的宣传,下列表述正确的是
(2017年真题)根据是否有担保的不同,个人贷款产品可以分为有担保贷款和无担保贷
甲公司是一家模具制造企业,正在制定某模具的标准成本。加工一件该模具需要的必不
(2019年真题)2012年政府颁布了《生活饮用水卫生标准》。然而,由于相关设施
根据公司法律制度的规定,下列人员中,可以担任公司董事的有()。A.国家公务员
最新回复
(
0
)